Baggrunde

Inden for kunst er en baggrund i bund og grund noget, der holder forgrunden eller hovedmotivet i fokus. Det er ikke et fast objekt eller en farveplet, men snarere det rum, der omgiverLæs mere dit hovedmotiv. Det betyder dog ikke, at en baggrundsplakat ikke kan have sin egen karakter. Den vindende strategi er at kombinere en vidunderlig baggrundsplakat med andre dekorative elementer for at skabe visuel harmoni, balance og karakter. Vores førsteklasses sortiment af baggrundsplakater findes i forskellige former, nuancer og nuancer, men de er alligevel unikke i deres design og kan også ændres i overensstemmelse med din smag og indretning.

Underkategori af baggrunde plakater

Med en sådan overflod af muligheder var baggrunde tapet nødt til at have mindst én underkategori for at gøre det nemmere og mere sammenhængende at gennemse dem. Den særlige sektion af baggrunde tapet er niveauet kaldet Bookshelves, et charmerende lille niveau, der indeholder noget, vi alle finder interessant og har set i en eller anden form. Selv bare antydningen af at have et miniaturebibliotek giver os en behagelig følelse. Hvis du vælger en baggrundsplakat med boghylder, kan det anbefales at vælge Door and Books, et fantastisk motiv, der også er symbolsk, da bøger er en dør til andre verdener.

Håndtering af plads i baggrundsplakater

Mens vi diskuterer og vælger en fantastisk baggrundsplakat, bør vi også altid overveje vilkårene for positive og negative rum. Positivt rum er ganske enkelt den ting, du maler, mens negativt rum er rummet mellem objektet og resten af scenen. Det betyder dog ikke, at baggrund altid er negativt rum og omvendt. Ved at bruge en baggrundsplakat kan man også vende processen med positivt og negativt rum på hovedet, som de smukke designs i vores sortiment, der giver stærk fremtrædende plads til selve baggrunden, hvilket gør den til motivet bevidst eller ubevidst, afhængigt af dit overordnede design eller indretningsskema.

Betydningen af baggrunde plakater

Med moderne teknologi har vi mange visuelle tricks til at efterligne dybde, en mulig samling af mange genstande og mange farver til at underholde os selv. Mens forgrunden i andre tilfælde er prioriteret, behøver vi med vores samling af førsteklasses baggrundsplakater ikke at fokusere på forgrunden, vi kan blot matche, blande og kontrastere den med andre visuelle elementer i det rum, du vælger. Der er så stort et udvalg, at du vil have meget svært ved ikke at finde den ideelle baggrundsplakat til dit hjem, kontor eller fritidsrum. For at give dig et konkret eksempel, lad os tage et kig på varen kaldet Ocean Like Wallpaper. Ved første øjekast ser det simpelt og usofistikeret ud, men jo mere du kigger på denne baggrundsplakat, jo mere bliver du optaget af den. Den trækker dig ind med sine frodige nuancer, farvetoner og generelle farvesammensætning, så du føler dig som om du befinder dig i selve havet.

Det skal du overveje, når du vælger dine baggrundsplakater

For at skabe en velplaceret og iøjnefaldende baggrundsplakat skal du primært overveje følgende elementer. Først og fremmest er perspektivet, som er en kunstteknik til at skabe en illusion af tre dimensioner, nemlig dybde og rum på en todimensionel eller flad overflade. Perspektivet er det, der får en baggrundsplakat til at have form, afstand og se realistisk ud. Tag f.eks. motivet Euromønter. Her kan man se mønter, der er så naturtro og detaljerede, at man næsten har lyst til at røre ved dem.

Intensitet i baggrundsplakater

Intensitet vedrører kombinationen eller manglen på kombinationen af stærke farver. Da det nærmeste objekt i malerier vil være mere mørkt i tonen og mere mættet i farvetonen, er farverne på baggrundsplakater meget vigtige, når man vælger dem i overensstemmelse med æstetikken. Men efterhånden som afstanden vokser, har disse farver en tendens til at forsvinde, og farveintensiteten falder derfor. Dette gør energien i en nøje udvalgt baggrundsplakat meget afgørende. Se den smukke Colorful Doors, hvor mange og meget sammenfaldende farver er kombineret i én strålende baggrundsplakat, der kan se godt ud i ethvert rum, som den er valgt til at pynte op med.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5–8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.