Blade

Ethvert liv på jorden er direkte eller indirekte afhængigt af planter, og derfor er de så velkomne at se, når de anvendes indendørs. Blandt de mange forskellige dele af en plante er bLæs mereladet den mest essentielle. Dette er til dels grunden til, at Photowall har samlet en stor række blade plakater fra kategorien af plantedele. Der er masser af variation i forhold til design, farver og kontekst at vælge imellem. Du får kunstneriske fortolkninger af alle slags, men med det fælles tema at være interessante, behagelige og stilfulde. Uanset om du vælger at forny dit hjem, din arbejdsplads eller blot et rekreativt område, er bladplakater det ideelle værktøj at bruge. Du kan altid ændre de valgte motiver, så de passer til din eksisterende eller planlagte indretning, forskellige farveskemaer og andre dekorationskomponenter, som du måtte anvende.

Underkategorierne af bladplakater

Inden for bladplakater er der et par mindre niveauer, hvoraf det ene hedder Palm Leaves. Denne slags blade er klassificeret som et tropisk og skygger blad. Det er for det meste store blade, der fanger alle fotoner af lys, der kan nå ned til skovbunden, gennem det høje kronetræ og de mange lag af vegetation. Planter med denne slags blade har en tendens til at være mørkegrønne med tonsvis af klorofyl, så de kan maksimere fotosyntesen. Du kan se dette på bladplakater som "Twilight Palms II" eller "Jungle Leaves". I denne klynge af bladplakater kan du også bemærke nogle bemærkelsesværdige besøgende i form af dyr og mennesker. "Exposive" er et smukt eksempel på dette, der kombinerer skønheden i bladplakater med en smuk figur. Denne type vægdekoration kan ændre hele den visuelle vægt og balance i et rum. Du kan også vælge bladplakater fra Autumn Leaves, Leaf Veins og Maple Leaves. Hver af disse underkategorier kommer med deres individuelle charme og appel.

Sand betydning

Ud over den åbenlyse visuelle appel og charme ved bladplakater kaster denne kategori også lys over, hvordan vi værdsætter denne del af planten og selvfølgelig også planten selv. Bladene leverer mad og luft, der hjælper en plante med at forblive sund og vokse, da bladene i bund og grund er planternes fødefabrik. Gennem fotosyntese omdanner de lysenergi til mad ved at kombinere vand fra jorden og kuldioxidgas fra luften til sukker. Gennem porer, eller stomata, som de videnskabeligt kaldes, "ånder" bladene kuldioxid ind og "ånder" ilt ud. Generelt er blade grønne, som du vil se på de fleste af de bladplakater, vi har på lager til dig. Ilt frigives under denne førnævnte proces, som kaldes respiration. Det er ikke kun hyggeligt at have bladplakater i dit rum, men også lærerigt og repræsentativt for, hvordan du holder af og værdsætter miljøet. Du kan endda kombinere disse bladplakater med rigtige planter for virkelig at vise din grønne tommelfinger frem!

Løvplakater til alle

Med den førnævnte mangfoldighed i farver og designs samt de bemærkelsesværdige gæster fra dyreverdenen har du med disse bladplakater et ideelt dekorationsmiddel til børnerum. Sympatiske figurer og varme farver kan have en positiv effekt på et barns mentale velbefindende, ligesom de er sjove og interessante, for ikke at nævne lærerige. Ethvert børneværelse, studieområde eller legeplads vil have gavn af bladeplakater på væggene. "Into the Jungle" kan stimulere dem til at blive mere interesserede i og investere i Moder Natur. "Papegøjevenner - Sepia" kan fremme en affinitet med fugle og bevarelse af arter. Plakater med blade kan have en så positiv og informativ indvirkning på et barn, hvilket lover godt for vores planets fremtid.
Produktoplysninger