Ørkener

Ørkener er nogle af de mest uhyggelige og mystiske områder, der findes på vores planet. Mangel på vand gør ørkener generelt ugæstfrie for de fleste væsner, men mennesker har levet i oLæs mereg udforsket ørkener lige siden tidernes morgen. Bring denne tidløshed og skønhed ind i din bolig, dit erhvervsområde eller dit fritidsrum ved at anskaffe ørkenplakater fra Photowall. Den høje kvalitet af ørkenplakater garanterer ikke blot maksimal visuel effekt, men også en bred vifte af nuancer, der kan supplere mange farveskemaer og andre indretningselementer. Du kan også tilpasse dem i overensstemmelse hermed, så de passer til din egen designplan og overordnede æstetik.

Baggrunden for ørkenplakater

I sin essens er en ørken et golde landområde, hvor det er svært for planter og dyr at overleve, endsige trives. Ørkener dannes takket være en forvitringsproces, hvor resultatet er en stor variation mellem nat- og dagtemperaturer. Denne variation belaster stenene, som nedbrydes med tiden. Kombiner dette med næsten ingen regn, og du befinder dig midt i en varm og støvet ørken. Det er det fascinerende emne i ørkenplakater, et emne, der forvirrer og forbløffer. Ørkenplakater har en iboende naturlig skønhed og et endnu mere fascinerende emne, som helt sikkert vil rejse nogle interessante spørgsmål samt skabe en optisk dynamik, som ofte kan findes utilstrækkelig i ensfarvede eller kedelige vægge. Der er fantastiske solnedgange, som du vil elske, og næsten uendelige visioner af sand, som er stort set uberørt af levende væsener. Ørkenplakater kan også være med til at tilføje et element af det fantastiske til ethvert hjem, kontor eller anden form for interiør, da Photowall ikke kun har ørkenplakater, der er utroligt ægte fotografier, men også kunstværker, der giver en helt ny betydning til ordet, der er visuelt.

En simpel underkategori

For at gøre din søgning efter dine ørkenplakater mere sammenhængende, har Photowall oprettet en lille underkategori ved navn Sand Dunes. I dette niveau kan du finde masser af fantastiske motiver, der vil forvandle dit rum til noget mindeværdigt og visuelt fængende. Klitter er det, som de fleste mennesker tænker på, når de først forestiller sig en ørken. De dannes, når løst sand ophobes under de helt rigtige forhold. Du skal bruge virkelig tørt sand, fordi fugt kan få kornene til at klistre sammen. Derfor er klitter mest almindelige i de tørreste klimaer på jorden, hvor det også kræver noget til at flytte sandet rundt, hvilket normalt er vinden. Desert Sand Foot Prints er vanvittigt smukt eksempel på ørkeners plakater i denne henseende, der viser ørkenens uendelighed og alligevel er der en rest af overlevelse i form af fodspor i sandet. Denne ørkenplakat kan se godt ud i ethvert bolig- eller kommercielt rum.

Den fantastiske verden af ørkener plakater

For at levende væsener kan overleve i ørkenen, skal de have særlige tilpasninger til dette meget barske miljø. Planter har f.eks. en tendens til at være hårde og trådagtige med små eller ingen blade, med vandafvisende hudskæl og ofte med pigge for at beskytte sig mod planteædere. Det kan man se på ørkenplakaten med titlen Monument Valley, Utah, USA, hvor denne type planter er meget fremtrædende. Dyr på den anden side skal holde sig kølige og finde rigelige mængder mad og vand for at overleve. Kameler er et solidt eksempel på dette, da deres pukkel fungerer som opbevaringsbeholdere for dem som reserve. Som allerede nævnt er det ikke ualmindeligt, at mennesker lever i ørkener, f.eks. nomaderne, som flytter deres flokke og besætninger til de steder, hvor der er græsningsmuligheder. Begge disse kan findes i ørkenplakaten med navnet Castle and Camels, et smukt eksemplar, hvor man kan se dyr og mennesker arbejde hånd i hånd for at transportere.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.