Kød og fisk

Kød og fisk har været en fast bestanddel af menneskets kost, siden mennesket først lærte at fange dyr og spise deres kød som føde. Der er praktisk talt mere end en million måder at tiLæs merelberede kød og fisk på til kulinarisk brug. Og hver dag opfindes der endnu flere innovative tilberedningsmetoder. Photowall hylder mad, der er lige så gammel som tiden selv, i sin vidunderlige samling af kød- og fiskeplakater. Disse billeder viser de næsten uendelige valgmuligheder af fjerkræ, husdyr, fisk og skaldyr, der er tilgængelige i vores køkkener. Hæng flere af disse kød- og fiskeplakater op rundt omkring i dit hjem for at minde dig om naturens gavmildhed. Placer nogle af disse kød- og fiskeplakater i dit køkken for at inspirere dig til at finde på stadig mere fantasifulde retter, der vil glæde øjnene og tilfredsstille ganen. Et par af disse kød- og fiskeplakater, der er placeret strategisk i dine børns sove- og legeområder, vil ikke blot give farve og give dem mange timers underholdning, men vil også tjene som en indføring i en verden af næringsrig mad. Gør dem til håbefulde gourmander ved at sætte gang i deres fantasi og kreativitet med disse kød- og fiskeplakater i din bolig.

Lækkert i kød- og fiskeplakater

Det er et lidet kendt faktum uden for litterære kredse, at den store franske forfatter Alexandre Dumas, som skrev De tre musketerer og Greven af Monte Cristo, også var forfatter til en af de mest omfattende og berømte bøger i den kulinariske verden. Denne bog hedder Les Grande Dictionnaire de Cuisine eller Den store madordbog. I den findes nogle af de mest praktiserede klassiske franske madlavningsteknikker, som kokke har brugt i århundreder. Photowall lader dig nyde smagen med "Oysters", "Mussel Shell" og "Lodge Bass" i sin vidunderlige samling af kød- og fiskeplakater. Disse billeder viser nogle af de mest saftige fisk og skaldyr, som er tilgængelige for de mest kræsne gourmander på planeten. Hæng disse kød- og fiskeplakater op på væggene i din stue og gør dem til et fint midtpunkt, der vil sætte gang i livlige kulinariske diskussioner. Diskuter med din familie og dine kære om, hvilken tilberedningsmetode der er den bedste, med disse fantastiske kød- og fiskeplakater omkring dig. Selv dine børn vil få øjnene op for disse køders saftighed og store smag, når du introducerer dem til den fine madverden med disse kød- og fiskeplakater.

Valgbar i kød- og fiskeplakater

Michelin-stjernen er en anerkendelse, der gives af et meget strengt selskab af gourmander, som kun tildeler den til de bedste kokke og restauranter i verden. At have en Michelin-stjerne svarer til at eje en æresmedalje fra Kongressen i den militære verden. En stjerne betyder, at man er en fantastisk kok, to stjerner betyder, at man har en næsten overjordisk dygtighed, mens tre stjerner er et niveau af dygtighed og talent, der kun er forbeholdt guderne. Photowall giver dig mere at smage med "Farm to Table", "Farm to Table II" og "Early 17th Century Flemish School" i vores fine serie af kød- og fiskeplakater. De to første billeder viser de forskellige udskæringer af okse- og svinekød, som slagtere over hele verden bruger. Det tredje billede viser en tallerken med østers, et glas vin og nogle nødder og svampe, måske en gammel flamsk mester, der forestillede sig en sen eftermiddagsmiddag. Giv disse kød- og fiskeplakater en æresplads oven på dit soveværelse, og få altid en hyggelig og varm atmosfære i dit soveværelse. Du og dine kære kan stirre på disse kød- og fiskeplakater i timevis.

Sukkulent og fyldig

Lige siden mennesket har lært at sætte kød på bålet, har den kulinariske verden opfundet stadig mere kreative metoder til at sætte mad på bordet. Fra brugen af trækul og træ til at give kødet en særlig smag, til brugen af forskellige slags vin til madlavning og til brugen af krydderier og krydderier, synes der ikke at være nogen ende på udviklingen og fremskridtene inden for den kulinariske kunstform. I moderne tider er ild ikke den eneste måde at tilberede mad på. Elektriske komfurer er dukket op for at gøre deres indtog i køkkenet. Induktionskogeplader, der anvender elektromagnetisk strøm, sparer tid og kræfter ved tilberedning af måltider. Og i det sidste årti er en anordning kaldet sous vide blevet brugt til at lave mad ved lave, faste temperaturer, der garanteret forsegler smagen af marinader og krydderier. Ved at tilberede med dette apparat er du også sikker på, at kødet er gaffelmørt og jævnt tilberedt indefra og ud. Menneskeheden er i hvert fald kommet langt fra at spidde et stykke kød på et spyd og placere det over åben ild. Disse kød- og fiskeplakater skal minde os om den rige historie og den store fremtid, der venter os med mad.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider