Objekter

Når det gælder indretning af din indretning, er det vigtigt at have et centralt tema eller et fælles element. Hvis du fokuserer på én ting, kan det give et godt fokuspunkt, men paradoLæs mereksalt nok også give andre dekorative elementer i dit rum en fremtrædende plads. Med Photowall's fremragende og højkvalitets objektplakater fra kunst- og designniveauet har du dette fokus og værktøj til din rådighed. Hverdagsobjekter og materialer, der er præsenteret i kunsten, er et moderne svar på en århundredgammel praksis, hvilket disse objektplakater gør på en stilfuld måde, med en enorm variation og unikke designs. Uanset om du ønsker at pynte op eller revitalisere dit bolig-, virksomheds- eller fritidsrum, kan du ikke gå galt i byen med disse motiver. Objektplakater giver dig også mulighed for at anmode om dine egne ændringer, så de passer til eller står i kontrast til din eksisterende æstetik, farveskemaer og overordnede design.

Sæt objekter plakater i perspektiv

For mere end hundrede år siden flyttede et cykelhjul kunsten fremad i en retning, som aldrig før var blevet udforsket. Dette særlige cykelhjul var et færdigt kunstværk af kunstneren Marcel Duchamp og blev udstillet på en udstilling i 1916 i New York. Duchamps brug af genstande, der blev ændret og samlet til kunstværker, udfordrede selve betydningen af kunst og kunstnerisk praksis. Som du vil se, er resterne af denne radikale bevægelse meget synlige i vores udvalg af plakater med objekter. Disse særlige kunstneriske handlinger lagde vægt på konceptet bag et kunstværk snarere end på de materialer, det var lavet af. Netop denne idé udløser stadig den samme type kontroverser og samtaler, som Duchamp søgte, da han i første omgang brugte hverdagsobjekter. Hvad definerer kunst, dens skabelse og ophav, når der er tale om en fremstillet, fundet genstand? Nogle af disse spørgsmål kan besvares eller snarere fortolkes på din egen måde, når du anskaffer dig en objektplakat fra Photowall. Vælg noget som Vintage vessels og se dit hjem eller kontor straks blive forvandlet til noget meget mere interessant. Disse objektplakater giver dit område charme og stil med flotte detaljer og fantastiske farver.

Differente streger for forskellige folk

Genstande er ofte fascinerende i sig selv, men også i forhold til det, de tilføjer til det overordnede udseende af et rum. Som med andre kunstbevægelser i de sidste århundreder kommer brugen af genstande i kunsten også i forskellige former og fortolkninger. Objektplakater har sin egen vifte af mangfoldighed, med billeder, der spænder fra virkelige fotografier, der er så detaljerede og indviklede, at man næsten kan føle dem ved at røre ved motivet, til kunstværker så unikke og stilfulde, at man finder sig selv stirrende på dem i meget lang tid. Mens den førnævnte Duchamp f.eks. brugte selve genstanden, havde andre kunstnere en tendens til at bruge dem i en mere bearbejdet forstand som f.eks. den berømte Andy Warhol, der brugte noget som en Brillo-sæbekasse som model, men genskabte den i stor skala, eller Roy Lichtenstein og hans berømte tegneseriemalerier. Man kan se denne kontrast i værker som Oil & Vinegar og Retro Kitchen III, der begge er fantastiske objektplakater i deres egen ret, men ikke desto mindre forskellige i udførelsen. Mens Oil & Vinegar er et smart og komplekst arrangeret billede, er Retro Kitchen III et kunstværk i form af en collage. Begge disse objektplakater kan få et hvilket som helst rum til at sprudle og give maksimal visuel effekt, interesse og vægt.

Andre eksempler på objektplakater

Der er en hel del vintage- eller retro-temaer i denne samling af plakater med genstande. Vintage Airplane Clock er et meget konkret eksempel på dette, et dejligt charmerende billede, der ikke ville se malplaceret ud i enhver bolig eller endda på arbejdspladsen. Hvis du er ude efter en mere moderne stemning, kan Let it Rain måske gøre tricket. Denne objektplakat gør rummet levende, da der er ægte bevægelse i billedet, og farven orange giver et ekstra element af liv med sin livlige nuance. Forestil dig denne objektplakat i din stue eller i bestyrelseslokalet på kontoret, den ville helt sikkert være et fantastisk fokuspunkt og skabe samtale blandt alle, der ser den.
Produktoplysninger