Geometrisk

Geometriske mønstre findes i næsten alle aspekter af indretningen og kan være et nyttigt redskab til at pifte et rum op. Uanset om der er tale om cirkler, firkanter, trekanter, rektanLæs meregler eller andre former, vil de give dine vægge tekstur og dybde. Indretningsarkitekter bruger ofte geometriske mønstre til at skabe dristige udsagn eller et iøjnefaldende fokuspunkt ved indretning af et rum. Som du vil se i Photowalls førsteklasses udvalg af geometriske plakater i kategorien kunst & design under mønstre, kan disse former bruges til at udvikle en følelse af bevægelse i rummet, til at lede øjet mod et emne eller til at skabe tekstur eller dybde i rummet. En ting er sikkert, geometriske plakater kan have en stor effekt. En velplaceret, detaljeret og smukt farvet geometrisk plakat forvandler et ellers monokromatisk rum til noget fascinerende og mindeværdigt. Alle disse motiver kan justeres i overensstemmelse med dine overordnede designplaner, forskellige farveskemaer og din generelle æstetik.

Bred palet af geometriske plakater

I betragtning af det store udvalg af geometriske plakater i dette udvalg kan du bogstaveligt talt skabe enhver følelsesmæssig virkning, du ønsker i dit bolig-, erhvervs- eller fritidsrum. Med Photowalls sortiment af geometriske plakater kan du bruge din indretning til at løfte dit humør, inspirere, motivere og skabe fantastiske stemninger. Noget som "Polygonale træer i efterårsfarver" kan give dit interiør den ekstra kant og karakter. Geometriske plakater som denne fungerer praktisk talt overalt, selv på kontoret, hvor stil ofte kan gå hånd i hånd med ry. "Native Tapestry" er et andet slående motiv, som kan skabe en enorm visuel vægt i ethvert rum. Brug af geometriske plakater som "Clear Intentions" skal på den anden side virkelig have et specifikt formål i indretningen, som du kan se på dens meget unikke design.

Tips og tricks

Ud over at tilføje pift til dit rum kan geometriske plakater skabe en bestemt stemning. Har du nogensinde lagt mærke til, hvordan du føler dig, når du ser en bestemt form? Forskellige former kan, afhængigt af de omgivelser, de befinder sig i, diktere en form for følelse eller i det mindste en reaktion. Man skal dog være forsigtig, når man udnytter dette fænomen, når man bruger geometriske plakater. For mange former eller for meget af én form kan give en høj energisk stemning og en slags frenetisk nervøsitet, men kan også udløse vage følelser af irritation. Virkningen af geometriske plakater er subtil, nogle gange endda ubevidst, men den er der helt sikkert. Psykologer har længe erkendt, at geometriske former har eller vil søge en plads i vores mentale og følelsesmæssige landskaber. Det er derfor, de bruger dem meget i personlighedstests, endnu en interessant trivia at overveje, når du vælger dine geometriske plakater. For at gøre det enkelt, skal de former, du sætter i din boligindretning, skabe stemninger, som du ønsker, især når det kommer til din vægdekoration.

Cirkelformede former i geometriske plakater

Cirkler skaber et flow og kommer ofte selv fra et flow. Som følge heraf skaber de de blødere følelser som ømhed, hengivenhed og medfølelse. Brug en cirkulær geometrisk plakat til at skabe en omsorgsfuld sindstilstand, noget, der er særligt velegnet til et boligområde. I personlighedstests repræsenterer cirkler ofte harmoni og sikkerhed. Dette kan også bruges til at begrunde cirkulære geometriske plakater på et kontor for at skabe en atmosfære af tillid og sikkerhed. "Circulation II" er et godt eksempel herpå, fordi den ikke blot kombinerer de førnævnte træk, men også blander et strejf af stil og karakter ind med sit særprægede design og dynamiske farvekombination. "Ellipses IIII" er en anden geometrisk plakat, der kan fremkalde de førnævnte træk og følelser, samtidig med at den ser stilfuld og tiltalende ud.
Produktoplysninger