Science fiction

En af de mest interessante genrer inden for fiktion kan nu være omdrejningspunktet i din indretning. Science fiction, ofte ofte kaldet "sci-fi", er litteratur, hvis indhold er fantasiLæs merefuldt, men baseret på videnskab. Den er i høj grad baseret på videnskabelige fakta, teorier og principper som støtte for dens karakterer, omgivelser, temaer og plot-linjer, hvilket er det, der adskiller den fra andre fra fantasy. Du kan bruge science fiction-plakater fra Photowall til at forskønne dit hjem, kontor eller fritidsrum, og samtidig vise en side af din personlighed frem. Dette vil give dit rum det afgørende personlige præg, som er altafgørende, når det gælder om at skabe visuel tyngde og interesse. Science fiction-plakater kan se godt ud praktisk talt overalt, uanset om det er stuen i din bolig eller bestyrelseslokalet på kontoret. Med vores brede palet af muligheder, når det gælder motiver, finder du med garanti det, der passer til din indretning.

Spore til rødderne med science fiction-plakater

Selv om man kan finde eksempler på science fiction helt tilbage til middelalderen, var dens tilstedeværelse i litteraturen ikke særlig markant før slutningen af 1800-tallet. Den virkelige popularitet for både forfattere og publikum kom med fremkomsten af teknologi, med udviklinger som industriel vækst, elektricitet, medicinske fremskridt og rumforskning i især. I takt med at videnskaben og teknologien udvikler sig, gør science fiction-genren det logisk nok også. Du kan også se dette udvikling på nogle af vores science fiction-plakater. Desuden er der faktisk to typer sci-fi, nemlig hard science fiction og soft science fiction. Hard science fiction følger nøje videnskabelige fakta og principper og fokuserer på naturvidenskab som fysik, astronomi, kemi, astrofysik og så videre. Soft science fiction er kendetegnet mere af et fokus på samfundsvidenskab som antropologi, sociologi, psykologi og politik. Med andre ord er soft science fiction en tendens til videnskaber, der involverer menneskelig adfærd. Man skal dog huske på, at de fleste værker bruger en kombination af både hård og blød science fiction. Tjek vores udvalg af science fiction-plakater og se, hvad der virker for dig.

Diversitet i dag

Photowall lægger altid stor vægt på at have variation inden for deres kategorier. Det samme gælder for science fiction plakater hvor du finder mindre grupper, som er nemlig Aliens, Robots And Cyborgs og Ufos & Spaceships. Hver af disse sektioner har deres specifikke charme og lineup. I Aliens finder du charmerende stykker som science fiction plakaten ved navn Robot vs Alien mono, en dejlig finurlig scene, som ikke behøver at være begrænset til børnerum, men også kan virker sin magi i voksenrum som stuen eller måske endda i pauserummet på kontoret. Ufoer og rumskibe giver dig utrolige scenarier som i UFO Fantasy, en science fiction-plakat, der viser en blaffer, som møder en tur fra en anden verden. Teenagere kan også være til denne slags motiver, da det ser cool ud og helt sikkert har den der andenverdenskvalitet.

Vigtigheden af science fiction-plakater

Mange gange omdanner science fiction reelle videnskabelige teorier til hele historier om, hvad der er muligt eller tænkeligt. Disse historier kan så antyde, hvad der virkelig kunne ske i fremtiden, udforske, hvad der kunne ske, hvis visse begivenheder kom til at ske og i sidste ende antyde konsekvenserne af teknologiske og videnskabelige fremskridt og innovationer. I de seneste 150 år, er science fiction blevet en stor og populær genre med en særlig stor tilstedeværelse i film og tv. Elixir er vidunderlig science fiction-plakat, der illustrerer disse punkter. Dette motiv ser ikke kun godt ud og genererer visuelle tyngde, det præsenterer os også for, hvad fremtiden kan bringe for menneskeheden. Manifester denne kraft ved at bruge science fiction plakater i dit hjem eller på dit kontor.
Produktoplysninger
  • Viser 1-48 af 48 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.