Magi og mystik

Da vores verden bliver mindre og mindre på grund af teknologiske fremskridt og andet, er det rart at bevare en lille smule mystik, selv når det kun er i din indretning. Photowall har Læs mereen omfattende og varieret samling af magiske og mystiske plakater, som vil tilfredsstille din smag og dine behov. For at gøre tingene lidt enkle, så lad os tage et hurtigt kig på, hvad der adskiller de to. Når en tryllekunstner laver et magisk trick, kan det være et mysterium for dig, hvordan han får det til at se ægte ud, når det i virkeligheden er falsk. Et mysterium er derimod altid noget, som man ikke let kan finde svar på. Med magiske og mystiske plakater til din rådighed har du et stærkt dekorativt værktøj at arbejde med. Folk i alle aldre elsker magi, lige fra børn, der ser trylletricks til deres venners fødselsdage, til voksne, der ser det på tv eller endda køber billetter til disse forestillinger. Med plakater om magi og mystik kan du træde ind i en fiktiv verden af vidundere, hvor himlen er grænsen.

Stort udvalg af billeder i magi & mysterium plakater

Da Photowall virkelig imødekommer alles ønsker, er magi & mysterieplakater endnu en kategori, hvor mangfoldighed er nøglen. For at gøre din udvælgelsesproces nemmere, mere sammenhængende og bekvem har vi flittigt arrangeret motiverne i et par mindre underkategorier, som du kan gennemse. Det drejer sig om slotte, dinosaurer, drager, feer, riddere og jomfruer, mytologi og enhjørninger. Hver af disse udvalgte grupper har deres egen karakter og charme, men alle har det til fælles, at de giver dit værelse visuel appel og en helt ny dimension. I Slotte finder du f.eks. fantastiske motiver som Fairy Tale Castle. Denne helt fantastiske magiske & mystiske plakat viser skønheden ved et slot i himlen, noget der fungerer for både voksne og børn. Monstrous Dinosaur er en magisk & mystisk plakat fra sektionen Dinosaurer, der viser en antik scene, der næsten er for virkelig. Det kan være et fængslende syn i ethvert bolig-, virksomheds- eller fritidsområde.

Liv i en fantasiverden

Vi har alle brug for at flygte mentalt fra vores hverdag en gang imellem. Med magiske og mystiske plakater kan du gøre det på et øjeblik inden for rammerne af dit hjem eller kontor. Du kan udleve din drøm om at være en ædel og heroisk kriger i form af genstande som Fantasy Battle. Hvis du er i humør til noget mere dybt og kunstnerisk, er magi & mysterieplakaten med titlen Fafner måske mere noget for dig. Den illustrerer en forestående kamp mellem en ridder og en drage, der vogter en værdifuld skat. Hvis du vil have noget lettere visuelt materiale, kan du gå over til afsnittet Feer, hvor der er masser af venlige og børnevenlige billeder. Enhjørninger og feer er en vidunderlig blød og rolig magisk og mystisk plakat, der måske i første omgang virker for barnlig, men som faktisk kan være en glimrende dekoration selv i et voksenrum som f.eks. i foyeren eller måske i pauserummet på kontoret.

Udforsk mere med magi & mystik plakater

Græsk mytologi og mytologiske skabninger er to yderligere underkategorier inden for niveauet mytologi. De rummer en række forskellige motiver, der kan forvandle dit valgte rum til et mindeværdigt område. I græsk mytologi vil du støde på magiske & mystiske plakater som Diana og hendes nymfer, Peter Paul Rubens. Denne ægte klassiker og kunstneriske gengivelse vil efterlade dig i ærefrygt, samt give dine vægge enorm karakter og betydning. Layoutet af denne særlige magiske & mystiske plakat fungerer godt i en gang eller endda i bestyrelseslokalet på din arbejdsplads. Mytologiske væsner som drager og enhjørninger kan glæde dine børn og være det ideelle fokuspunkt til at sætte op i deres seng eller studieværelse.
Produktoplysninger