Safaridyr

Safari stammer fra det arabiske ord for rejse. I slutningen af det 19. århundrede, efter at have haft kontakt med de forskellige stammer i Afrika, brugte englænderne udtrykket til at Læs merebetegne en rejse over land, som normalt foretages af turister, der ønsker at se - se i Afrika. Det er dog interessant, at så længe man befinder sig et sted, hvor man kan observere dyr i deres naturlige omgivelser, kan man levested, er du teknisk set på safari. Denne samling af plakater om safaridyr består af fire underkategorier, bekvemt arrangeret til din fornøjelse, med topmotiver i unikke designs og som med alle Photowall's plakater, kan de ændres efter dine ønsker og æstetik. Bring den vilde naturens skønhed ind i dit hjem eller kontor ved at vælge dine Safari-dyr plakater!

Hvad er safaridyr

Safaridyr er grundlæggende alle dyr, der trives i græsland eller savanner. Disse dyr omfatter bl.a. elefanten, giraffen, zebraen, løven, flodhesten, næsehornet, impalaen og leoparden, men kan i forlængelse heraf også også omfatte andre arter eller lignende dyr. De særlige skabninger, der præsenteres på plakater med safaridyr, er elefanten, løven, leoparden, tigeren, geparden, giraffen og zebraen. Enhver af disse figurer i vores sortiment af plakater med safaridyr vil opfylde og overgå dine dekorationsønsker med deres sjældne sammensætninger, farver, der straks springer i øjnene, og interessant tilstedeværelse, der helt sikkert vil pynte i din bolig eller forretning. rum.

Elephanter i Safari dyr plakater

Elefanten er det største landpattedyr. Der er kun tre arter stadig i live, nemlig den afrikanske bush elefant, den afrikanske skovelefant og den indiske eller også kendt som den asiatiske elefant. På trods af deres enorme størrelse er elefanter for det meste fredelige planteædere og kan bruge op til 16 timer om dagen på at spise. Safari dyr plakater af disse store kæmpere kan passe perfekt ind i mange værelser, uanset om det er til et barn, en teenager eller en voksen. Rækkefølge af Emotion, sort og hvidt er et udpræget supermotiv, som ser suverænt cool og smart ud, med nok klasse og stil til at tilfredsstille ethvert dekorativt og designmæssigt behov og ønske.

Løver & store katte plakater som børns glæde

Vores sortiment af kat-relaterede løver & store katte plakater er et af de mest børnevenlige lag i Safari dyrene plakater kategori. Børnene vil glæde sig over disse spændende og yndige designs, der er perfekte til et børneværelse eller legeværelse, med deres varme farver og nuancer, der helt sikkert vil få et smil frem hos de små drenge og piger. Med denne løver & store katte plakater sektion, kan den mangfoldighed, den bringer, også anvendes til børn, der er ældre, nærmer sig teenageårene. Fascinationen af disse fantastiske store katte ophører aldrig, da de symboliserer så mange følelser og deres mystik næsten aldrig forsvinder. Løve mor og unge er en safari-dyr plakat, der ikke kun vil glæde dit barn, men også også styrke båndet mellem jer to, eller flere, af jer.

Hør mig brøle

Løven, som også nogle gange kaldes dyrenes konge, er et meget vigtigt dyr på safari. Kun overgået af tigeren i størrelse, og løvernes gennemsnitlige levetid er ti til fjorten år. De er vigtige rovdyr kødædere, der sikrer balancen i økosystemet. Bidrage den majestætiske smag til dit hjem eller kontor ved at sætte ved at sætte en kongelig Safari-dyr plakat af en løve op. Lions Watch er en fantastisk fremstilling af dette storslåede kattedyr, en Safaridyr plakat, der virkelig lever op til sit navn og det ry, som emnet bringer med sig.

Safari dyreplakater af leoparder

Leoparden er også en stor kat ligesom løven. Når du er på safari, kan du skelne en leopard fra to andre plettede katte, geparden og jaguaren, på baggrund af fordelingen af deres pletter. I modsætning til løverne kan leoparderne jage og spise hvad som helst, hvilket giver dem betegnelsen som opportunistiske jægere. Leoparder er kendt for deres fremragende klatre- og svømmeevne på grund af deres meget stærke skulderknogler og muskler. Tilføj disse fascinerende kattedyr til din indretning med vores fantastiske sortiment af plakater med safaridyr, som f.eks. plakaten med navnet Hidden Leopard, en finurlig maleriagtig plakat med Safari-dyr, der har så god karakter.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.