Empire State Building

Der er kun få ting, der kan måle sig med den storslåede Empire State Building, når den er oplyst på en klar nat i New York. Selv om det ikke er Big Apples højeste bygning i øjeblikketLæs mere, er den muligvis den mest berømte, og derfor har Photowall samlet en sublim række Empire State Building-plakater. Vi har motiver med lyse og muntre farvekombinationer, portrætter i fotografisk kvalitet, utroligt kunstneriske gengivelser og så meget mere. Hjemmet, kontoret eller fritidsrummene kan forskønnes med disse Empire State Building-plakater. Disse elementer kan tjene som inspiration til at nå til himlen og gøre dine drømme til virkelighed. Vælg en Empire State Building-plakat, der passer perfekt til din indretning, uanset om det er en farverig udsigt over skylinen eller det klassiske sort-hvide perspektiv fra jorden. Som altid kan du ændre dine Empire State Building-plakater, så de passer til din eksisterende æstetik eller de farveskemaer, du har planlagt.

Origin i Empire State Building plakater

En sjov kendsgerning er, at ideen til Empire State Building siges at være opstået som følge af en konkurrence mellem Walter Chrysler fra Chrysler Corporation og John Jakob Raskob fra General Motors om, hvem der kunne opføre den højeste bygning. Førstnævnte havde allerede påbegyndt arbejdet på den berømte Chrysler Building, den imponerende 318 meter høje skyskraber på Midtown Manhattan. Raskob lod sig ikke slå ud og samlede en gruppe af kendte investorer, som valgte arkitektfirmaet Shreve, Lamb and Harmon Associates til at tegne den konkurrerende bygning, som vi nu kan se på Empire State Building-plakater. Det siges, at designet i høj grad var baseret på udseendet af en blyant, hvilket også var bygherrevenligt, da hele bygningen blev opført på lidt over et år!

Sundt udvalg

Da Empire State Building stod færdig, var den med sine 102 etager verdens højeste skyskraber. Du kan bruge dette som grundlag for at sætte en Empire State Building-plakat op, da det er en hyldest til moderne teknologi og innovation. Brug virkelige fotografier som f.eks. Enchanting New York - Yellow Sky, som får dig til at føle, at du er lige der og ser på dette storslåede vartegn. Empire State Building-plakater har også smukke kunstværker, der giver sceneriet en vis betydning og dimension. Empire State Building er f.eks. et simpelt, men smukt værk, der kan være en fantastisk vægdekoration i dit hjem eller endda på kontoret. De unikke designs og fascinerende farvekombinationer af disse motiver kan være det perfekte dekorative tilbehør. Avery Tillmon - Empire State er et andet smukt kunstværk, som repræsenterer den ynde og elegance, som Empire State Building-plakater giver udtryk for.

Empire State Building plakater symbolsk værdi

Denne specifikke skyskraber er en af de mest imponerende hyldester til det tyvende århundrede, et ærefrygtindgydende syn, der tjener som et symbol for både New York og USA og spiller en vigtig rolle i populærkulturen. Empire State Building har spillet en hovedrolle i film lige fra King Kong til Sleepless in Seattle. Midtown New York er et glimrende eksempel på dette, en næsten tegneserieagtig gengivelse af en Empire State Building-plakat, der minder om de gode gamle år. Empire State Building-plakater tilbyder også elementer som Penthouse Window View, som du kan vise derhjemme i stuen eller i pauserummet på kontoret, så du føler, at du altid har direkte udsigt til dette markante amerikanske vartegn. Det er som at have din egen personlige nøgle til en storslået udsigt i form af en imponerende Empire State Building-plakat.
Produktoplysninger
  • Viser 1-38 af 38 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.