Haver

At bringe et stykke af omverdenen ind i vores interiør er altid et velkomment syn, især når det har noget med naturen at gøre. Uanset om det er Versailles' velplejede haver eller de kLæs merelassiske former og farver i en engelsk gård på landet, har Photowall haveplakater, der vil tilfredsstille dine dekorative lyster og mentale behov. Vores motiver tilbyder et stort udvalg af områder at flygte til og slappe af i. Du kan vælge alle haveplakater, der afspejler din smag og personlighed, lige fra de afdæmpede hvide, blå og babyrosa farver, der findes i sommerhusbedejelser, til de sammenstødende, dristige røde og orange farver, der står stolt i de omgivelser, de findes i. Ud over de åbenlyse stilistiske valg har du også et væld af muligheder med hensyn til farver og steder. Du kan også tilpasse disse haveplakater, så de passer til eller står i kontrast til dine eksisterende farveskemaer og andre dekorative elementer.

Differente typer af haveplakater

I vores sortiment af haveplakater kan du finde virkelige fotografier med så mange detaljer, at du næsten kan dufte blomsterne, og kunstværker, der er så smukke, at du får lyst til at anlægge din egen have med det samme. Uanset om du foretrækker det kultiverede eller det vilde, det surrealistiske eller det virkelige, kan en haveplakat være lige det, der skal til for at sætte liv i et kedeligt eller for ensfarvet rum ved at bringe lidt af det udendørs ind i et liv i byen. Hvis du ønsker et foto af førnævnte høje kvalitet som f.eks. værket med titlen Backyard Flower Collection eller et maleri, der har en utrolig visuel tyngde og en ægte dybere mening som Secret Garden, så har vores mangfoldige og brede udvalg af haveplakater helt sikkert den ideelle scene, der passer til dine behov, uden at du behøver at klippe græs eller lugte græsplænen for alvor.

En lille bid af historien

Hjemmehavernes oprindelse ligger uden for den nedskrevne histories rækkevidde. Alligevel stammer de ældste billedoptegnelser af hushaver fra det gamle Egypten, og de viser, at de ligner forbløffende meget moderne hushaver. De haver, der er vist på egyptiske gravmalerier, var naturligvis de riges haver. Du vil finde masser af luksus i vores sortiment af haveplakater, men med den berømte charme fra provinsen. Alle kulturer har en eller anden form for historisk have i deres fortid, og derfor har vi også motiver, der rækker vidt omkring i denne smukke verden. Fra en overdådig plads i Europa som i motivet med navnet Vigeland Sculpture Park i Oslo, Norge og en elegant ejendom i Asien som i motivet med titlen Cherry Blossom at Hamarikyu Gardens, Chuo Ward - Tokyo, til det tropiske paradis, der er vist i haveplakaterne angivet som Hammock i Santa Teresa, Costa Rica, er der noget for alle at dele.

Fordele ved haveplakater

Havearbejde i sig selv er en engagerende og sjov aktivitet, som alle kan tage op på et hvilket som helst tidspunkt i deres liv, hvis de har tid og naturligvis ressourcer. Du behøver ikke at have en stor baghave eller et stort boligområde for at passe en have, men det hjælper helt sikkert at have plads. Dette kan ses i den kunstneriske gengivelse, der går under navnet Snail Trail - Poster, en haveplakat med en ret lille plet af haven, kærligt illustreret i klassisk sort/hvid. Med få undtagelser er de fleste menneskers liv i dag fyldt med stress og pres. Da havearbejde er en helt naturlig stressaflastning, der virker hele tiden og får dig til at føle dig forynget og generelt glad, kan en haveplakat i din bolig eller endog i din virksomhed lindre disse moderne symptomer. Den brede vifte af farver og designs i dette udvalg kan berolige ens sind og åbne det op for de ting, der virkelig er vigtige i livet.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.