Austin Texas Skyline - Plakat - Soveværelse

55

motiver

Texas

De fleste forbinder Lone Star State med cowboys, olie og verdens bedste grillmad. Med Photowall's fremragende og højkvalitetsudvalg af Texas-plakater kan du bringe alt dette og meget Læs meremere ind i dit hjem, kontor eller ethvert andet rum du ønsker at pynte op. Som ordsproget siger, er alting større i Texas. Hvorfor ikke gå efter det største ved at få dig selv en Texas-plakat til at dekorere dit interiør med? Som sædvanlig har du mulighed for at tilpasse disse motiver til matche eller kontrastere med eksisterende farveskemaer og andre dekorative elementer.

Den statslige hovedstad i Texas plakater

I slutningen af det 19. århundrede var Austin kendt som "City of the Violet Crown" på grund af det farverige lysglimt over bakkerne lige efter solnedgang. Selv den dag i dag bruger mange virksomheder i Austin udtrykket "Violet Crown" i deres navne eller slogans. Senere i det 20. århundrede har byens musikscene givet byen endnu et øgenavn, dette er "Live Music Capital of the World". En af denne metropols mest betydningsfulde strukturer er Texas Capitol, som er modelleret efter det amerikanske Capitol. Du kan få et glimt af denne storslåede bygning i Texas-plakat ved navn Austin Texas Skyline. Denne specifikke Texas-plakat findes i en række forskellige farver og nuancer. Hvis du er mere til, at dit værelse skal være livligt, kan du vælge den farverige variant. Texas Capitol blev åbnet i 1888 og minder om en neorenaissance-stil med kupler, søjler og gipsværk i forbindelse med klassisk arkitektur. Den lyserøde granit, der blev brugt til at bygge det, stammer fra Granite Mountain nær Marble Falls og har drevet dette statshus til at være blandt de mest ikoniske i USA med sin unikke nuance. Prøv at finde det på Texas plakat med titlen Austin Texas City Map, en visuelt fængende og smuk skitse, der kan passe ind i ethvert hjem eller kontor. værelse.

Mere fakta og tal

Med sine 268.596 kvadratkilometer er Texas den næststørste stat efter kun Alaska. Med mere end 28 millioner indbyggere er den den næstmest befolkede efter kun Californien. Ud over at være USA's førende kvæg-, bomulds- og olie producent, er Texas den eneste stat, hvor flagene fra 6 forskellige nationer flyver over den. Disse er nemlig Spanien, Frankrig, Mexico, Republikken Texas, de konfødererede stater og USA. På en eller anden måde har de bevaret en lidt af hvert, hvilket du kan se på Texas-plakaten med titlen Texas State. Dette smukke kunstværk forestiller statens flag i form af selve Texas med stærke farver og navnene på de største byer i alle på en charmerende måde. Den ville ikke kun passe perfekt i en saloon, men også i din bolig, virksomhed eller fritidsrum. Der findes også en Texas-plakat, der illustrerer de forskellige seværdigheder og ruter i Texas. lone star state i en artikel, der blot hedder Texas. Denne kan endda fungere som inspiration eller guide for dig, hvis du planlægger at besøge Texas på et tidspunkt i fremtiden.

Historie og motto i Texas plakater

Lad os først dykke lidt ned i Texas' historie, for at få et klarere billede af de mange variationer af Texas-plakater Photowall leverer. Texas' registrerede historie begynder med de første spanske conquistadorers ankomst i region i Nordamerika, der nu er kendt som Texas, i 1519, som fandt regionen befolket af talrige indianerstammer. De indfødte amerikaneres forfædre havde været der i mere end 10.000 år, og Texas stammer endda fra Hasinai-indianerne ord tejas, der betyder venner eller allierede. Statens officielle motto er endog blot "venskab". Du kan fejre venskab og god vilje med Texas-plakater som f.eks. de forskellige sæt af Texas-byers skylines, som findes i et bredt vifte af farver, der kan fremhæve dit interiør. Houston Texas Skyline Blue er f.eks. et smukt billede i dragende farve, der kan være omdrejningspunktet for at skabe visuel tyngde i dit rum.
Produktoplysninger
  • Viser 1-55 af 55 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.