Tennessee

Tennessee er kendt som The Volunteer State, et øgenavn, som nogle hævder blev opfundet under 1812-krigen på grund af den frivillige soldater fra Tennessee spillede en fremtrædende rolLæs merele. Når folk hører om denne stat, forbinder de den ofte med med byen Nashville, der er kendt som countrymusikkens hovedstad, selv om det faktisk ikke er fødestedet af denne genre. Country-musikken blev født i byen Bristol, Tennessee. Du kan vise denne historie og kærlighed til musikken i dit eget rum med Tennessee-plakater fra Photowall. Dette fremragende udvalg er af høj kvalitet og rig på detaljer, med motiver og farvekombinationer, der virkelig vil få dit værelse til at sprudle. Uanset om det rum, du indretter, er bolig, virksomhed eller fritid, vil Tennessee-plakater bringe den sydstatslige charme i massevis.

Hovedstaden af Tennessee plakater

Nashville er fortsat en af de mest besøgte byer i USA. Mindst halvdelen af Nashville befolkning er forbundet med musik på den ene eller anden måde. Man siger, at hvis man ikke skriver musik, så spiller man den. Hvis du ikke spiller den, lytter du til den. Mens country og kristen musik er de mest populære og fremherskende genrer, er der lidt af hvert i Music City. Tennessee-plakater har en charmerende underafdeling, der er hjemsted udelukkende til billeder dedikeret til Nashville. Et af de mest markante seværdigheder er den allestedsnærværende Batman Building. De to tårne på toppen af denne skyskraber efterligner silhuetten af den berømte superhelt, hvilket har givet bygningen sit kælenavn. På Nashville kalder flere mennesker den Batman Building end dens egentlige og rigtige navn, som er den, lad os være ærlige, kedelige AT&T Building. Nashville Tennessee Skyline viser denne berømte struktur, en vidunderligt engagerende Tennessee plakat, der kan se fantastisk ud i ethvert hjem eller på ethvert kontor. Tennessee plakater er også vært for Nashvilles helt egen The Parthenon. Denne bygning er en nøjagtig kopi af Parthenon i Athen, Grækenland, og rummer også en kopi i fuld skala af Athena Parthenos-statuen. indeni! Bring "Sydens Athen" ind i dine lokaler med Tennessee-plakater.

Rocky top

Da Knoxville er hjemsted for flagskibscampus for University of Tennessee, er det et kendt faktum, at Knoxvillians er fanatikere af deres universitetssportshold. Mere end 100.000 fodboldfans fylder det berømte Neyland Stadium til hjemmekampe, klædt i den karakteristiske orangefarvede University of Tennessee-orange, som er inspireret af de orange og hvide tusindfryd der vokser på campus. Orange ses ikke kun på sportsuniformerne, men overalt i byen, på skilte, flag og tøj, biler, både og så videre. Du kan endda få en Tennessee-plakat fra Photowall med denne farve, som Knoxville Tennessee Skyline, et smukt motiv, der viser denne metropols vidunderlige horisont. På den kan du se fantastiske strukturer såsom Knoxville Sunsphere, en mere end 80 meter høj stålstruktur med en 22 meter høj guldglaskugle. Den har en observationsdæk, der giver de besøgende en 360-graders udsigt over centrum af Knoxville, Tennessee River og den absolut fantastiske Smoky Mountains! Du kan vise dette med vores smukke sortiment af Tennessee-plakater.

Bring musikken med Tennessee-plakater

Hvert år besøger tusindvis af mennesker fra hele verden Memphis for at komme til Graceland for at besøge boet af Memphis' mest berømte tidligere beboer, selveste kongen, Elvis Presley. Graceland er det ultimative museum, ikke kun for Elvis-tilhængere, men for alle, der interesserer sig for rockmusikkens historie og populærkultur. Byen Memphis og Sun Studio i særdeleshed, spillede en enorm rolle i udviklingen af rock and roll-musikken. Nogle af de numre, der blev indspillet i dette berømte studie fungerede som grundlaget for en spændende, ny musikgenre, der for altid ændrede den populære musik. Hyld denne fascinerende historie med Tennessee-plakater fra Memphis. Inden for denne sublime vifte af motiver, vil du se det, der oprindeligt var kendt som den store amerikanske pyramide. Pyramiden er 98 meter høj og har basissider på 180 meter høje. Memphis Tennessee Skyline er en smuk Tennessee plakat med denne utrolige bygning indeni.
Produktoplysninger
  • Viser 1-28 af 28 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.