Manhattan

Det kan ofte være svært at overraske, men når det er udført korrekt, er det en fornøjelse at se. Det samme kan siges om indretning, når man ser noget overraskende, gør det stedet megeLæs meret mere mindeværdigt. Manhattan-plakater af Photowall er meget som en behagelig overraskelse, hvorfra man ikke kan forudsige, hvad den visuelle effekt kan være. Ligesom som bydelen selv, kan disse motiver placere dig i en hyggelig, travl bar på det ene øjeblik og i en kunstnerisk gyde i det andet øjeblik. næste. Manhattan-plakater er et sted, hvor man kan gå på opdagelse, og det er det, vi vil fejre her. I dag er dette sted er et af de mest ikoniske steder i USA og også det sted, hvor New York faktisk blev født. Uanset om du placerer dem i dit hjem, på dit kontor eller et andet sted, vil Manhattan-plakater med garanti give dit værelse det ekstra strejf af karakter og stil.

Nogle Manhattan-plakater varemærker

Manhattan er i sin mest grundlæggende form en tætbefolket bydel i New York City. Den består hovedsageligt af Manhattan Island, og er omgivet af East River, Hudson River og Harlem River. Manhattan anses generelt for at være hjertet af Big Apple og også det, som de fleste mennesker refererer til eller tænker på, når de taler om New York City. Det er ikke underligt, at de fleste af motiverne på Manhattan-plakater vil virke bekendt for dig. Dette sted anses af mange for at være også verdens kulturelle, finansielle og underholdningsmæssige hovedstad, og det er derfor ikke overraskende, at folk strømmer til bydelen for at udforske dens vartegn. I Manhattan plakater har vi samlet en liste over nogle af Manhattans mest berømte bygninger. Opførelsen af Empire State Building blev afsluttet i 1931, og med mere end hundrede etager og 380 meter høj, var den på det tidspunkt den højeste bygning i verden! I dag er den stadig den sjette højeste fritstående bygning i Nordamerika og har altid været et populært turistmål på Manhattan. En Manhattan plakat som 1955 The Empire State Building kan hylde dette gamle vidunder med sine sorte og hvide toner. gør den endnu mere tilbagevendende. Et andet vigtigt vartegn er Manhattan Bridge, som krydser East River mellem det sydøstlige Manhattan og Brooklyn. Denne yndefulde, århundrede gamle hængebro har været åben siden 1909 og tilbyder en fantastisk udsigt over New Yorks havn og det nedre Manhattan, som på Manhattan-plakaten Manhattan Bridge Glowing at Night, en smuk scene, der kan fremhæve enhver væg i din bolig eller på din arbejdsplads.

Snakkelektion i historie

For at give dig et fascinerende indblik i Big Apples historie er der optegnelser, der viser, at de indfødte amerikanere solgte de amerikanske øer (det moderne Manhattan) for perler og smykker til en værdi af 16 dollars i begyndelsen af 1600-tallet. Hvis de investerede beløbet fra dengang til i dag, ville værdien være tilstrækkelig til, at de kunne købe Manhattan tilbage og også gemme sig på 222 billioner dollars! Forestil dig at se på en Manhattan-plakat i årerne af Manhattan Skyline og vide, at den ydmyge begyndelse den kom fra. Sådan er disse billeders magt, da de ikke kun ser godt ud i dit hjem eller på dit kontor, men får dig også til at tænke og reflektere. Selve ordet Manhattan stammer fra det algonquiske sprog, som blev talt af de tidligste indbyggere i dette område. Det betyder "kuperet ø" eller "beruselsessted", og du vil helt sikkert blive beruset af skønheden i sådanne Manhattan-plakater som Into Manhattan, en kunstnerisk gengivelse, der ser moderne og moderne ud og klasse på samme tid.

Mere velkendte udsigter i Manhattan-plakater

Den ikoniske arkitektur og de mange genkendelige seværdigheder på Manhattan skyldes også, at der er blevet optaget mange film der. Nogle af dem er Breakfast at Tiffany's, Home Alone 2: Lost in New York, You've Got Mail (1998) og The Avengers (2012), for blot at nævne et par stykker. En Manhattan-plakat som Manhattan Rooftops virker måske vagt intimt på dig, fordi du på et eller andet tidspunkt en vis superhelt med insekt-tema fløj svinget over disse tage. Hvem kan glemme de ikoniske gule køretøjer i New York, der er blevet berømt af en masse film fra 1970'erne? Tjek denne plakat på Manhattan med navnet Cabs and Capitalism, New York. Disse billeder vil ikke kun give dit værelse stil, men også stimulere dine tanker og minder.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.