New York

New York er nok den mest typiske og tydelige amerikanske by af alle de store metropoler. Selv de, der aldrig har været i Big Apple, har en grundlæggende idé om, hvordan byen ser ud, bLæs mereaseret på film, bøger, billeder og bare generel viden. De ikoniske og velkendte vartegn som f.eks. frihedsgudinden, Times Square og Central Park, blandt mange andre, er meget nærværende i Photowalls udvalg af New York-plakater af høj kvalitet. mange fotogene og maleriske udsigter af byen er et meget levende element i denne kategori. Fra billeder fra det virkelige liv der får dig til at føle, at du rent faktisk befinder dig i byen, der aldrig sover, til kunstværker, der er så stilfulde og trendy, vi har alle de New York-plakater, du kan ønske dig. Uanset om den er beregnet til din bolig, virksomhed eller fritidsrum, kan New York-plakater matche eller kontrastere ethvert interiørdesign. For at gøre det endnu mere bekvemt for dig, giver Photowall dig mulighed for at ændre disse motiver i overensstemmelse med dine farveskemaer og andre dekorative elementer.

Underkategorier af New York-plakater

Vi ønsker at gøre din udvælgelsesproces så nem og sjov som muligt. Derfor har Photowall skabt to mindre niveauer i New York plakater, som har fået navnene Brooklyn og Manhattan, som også er to af de mest genkendelige boroughs. Manhattan anses generelt for at være hjertet af Big Apple og er også det, som de fleste mennesker refererer til til, eller tænker på, når de taler om New York City. Det er ikke underligt, at de fleste af motiverne i denne New York-plakat underkategori vil virke bekendt for dig. Dette sted anses af mange for at være det kulturelle, finansielle og underholdningshovedstad i verden, så det er ikke overraskende, at folk strømmer til bydelen for at udforske dens seværdigheder. I New York-plakater har Photowall samlet en liste over nogle af Manhattans mest berømte bygninger. opførelsen af Empire State Building blev afsluttet i 1931, og med mere end hundrede etager stående 380 meter høj, var det på det tidspunkt den højeste bygning i verden! I dag er den stadig den sjette højeste fritstående struktur i Nordamerika og har altid været et populært turistmål på Manhattan. En New York-plakat som f.eks. 1955 The Empire State Building kan være en hyldest til dette gamle vidunder, med sine sorte og hvide toner, der gør den endnu mere af en tilbagevendende effekt.

Det specielle noget

New York, der ofte forkortes NYC, er også kendt for at være den mest folkerige by i USA. Med tæt på 9 millioner mennesker er det virkelig den kulturelle smeltedigel i Nordamerika, hvor så mange som 800 sprog er tales, hvilket gør den til den mest sprogligt mangfoldige by i verden! Ud over sin betydelige indflydelse på handel, underholdning, teknologi, politik og sport, er turismen også et stort trækplaster, da det er et af de mest besøgte steder i verden, hvilket du også kan se beviser på i New York-plakaterne. Historien lærer os også om New Yorks betydning i USA's liv. Big Apple opstod oprindeligt som en handelspost, der blev grundlagt af kolonister fra de Dutch Republic i 1624 på Lower Manhattan. Få år senere var byen allerede under englændernes kontrol, deraf navnet New York, som blev givet efter at kong Charles II af England gav landområderne til sin bror, hertugen af York. Disse små ting er meget nyttige, når du skal forklare eller præsentere dine New York-plakater, som vil utvivlsomt skabe en masse samtale og spørgsmål til alle, der ser dem.

Sky is the limit i New York-plakater

New Yorks skyline er uden tvivl en af de mest berømte og genkendelige i hele verden. Fyldt med skyskrabere og massive højhuse, er denne horisont et velkendt syn i mange film, bøger og fotografier. Du kan bringe denne ikoniske syn og den travle energi ind i dit værelse ved at få en New York-plakat. Hvis du vil have en gammeldags stemning, kan du vælge noget som Vintage New York Brooklyn Bridge, en smuk, charmerende og fængslende scene, der vil give dit værelse den ekstra smag. Hvis du er mere til den moderne og aktuelle dynamik, kan du vælge en New York-plakat som New York City måske det rette valg til dit hjem eller kontor. En anden charmetrold i denne kategori er The NY Romance, hvor livlige farver og et varmt tema forvandler denne New York-plakat til noget mere meningsfuldt og dybt.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.