Minnesota

USA har en forkærlighed for at give sine stater øgenavne, nogle officielle og andre mere kendte blandt lokalbefolkningen. Minnesota er f.eks. "The North Star State", som stammer fra dLæs mereet franske motto, der findes på statens flag og segl. Mere almindeligt er dog det velkendte øgenavn "Landet med de 10 000 søer". Du kan nu bringe denne fantastiske region ind i dit hjem eller på dit kontor med Photowalls sortiment af Minnesota-plakater i høj kvalitet og med mange detaljer. Det førnævnte øgenavn om, at Minnesota har 10.000 søer, er ganske beskedent. Minnesota har faktisk 11.000 søer med 90.000 miles kystlinje, hvilket er mere end Hawaii, Californien og Florida tilsammen! Gør denne interessante detalje til omdrejningspunktet i dit rum. Disse unikke designs af Minnesota-plakater kan forvandle dit værelse enormt. Du kan også vælge ændringer, der passer til eller står i kontrast til din allerede eksisterende indretning, farveskemaer og andre dekorative elementer.

Appel af Minnesota-plakater

Minnesota har stolt født nogle af de mest genkendelige kunstnere i musikindustrien, som Bob Dylan eller Prince' uovertrufne genialitet. Derfor er det ikke underligt, at denne stat besidder er en fantastisk musikscene, med koncerter året rundt og fantastiske udendørs festivaler i de varmere måneder. Minnesota plakater kan give dig den melodiske inspiration med sine levende farver og fantastiske motiver. I denne kategori vil du også se en masse af det såkaldte Mini-Apple, som er et sjovt og elskværdigt ordspil på navnet Minneapolis. Mens nogle byer lader deres indbyggere rejse under jorden for at komme fra sted til sted, lader Minneapolis byboerne rejse langt op over jorden med sit system af skyways. Disse etagehøje tunneller, som kun er tilgængelige til fods, forbinder bygningerne i hele centrumområdet. Denne vidunderlige nyskabelse er til stede i Minnesota-plakater som f.eks. det overdådige Dawn i Minneapolis. Dette specifikke syn kan være det ideelle omdrejningspunkt i dit bolig-, virksomheds- og fritidsrum. Lyset fanger perfekt den utrolige charme i City of Lakes.

Naturens skønhed

Når det kommer til naturlig skønhed, har Minnesota den i massevis! I hvert hjørne af staten finder du nogle af Moder Naturs mest fantastiske værker. Ikke alene er det hjemsted for de førnævnte 11.000 søer, men også masser af parker og beskyttede skove, der vil fjerne stress fra hverdagen, især for byboere. Med Minnesota-plakater behøver du ikke at rejse til polarcirklen for at se nordlyset, også kendt som aurora borealis. Aurora Borealis skyldes samspillet mellem solvinden, som er en strøm af ladede partikler, der undslipper solen, og vores planets magnetfelt og atmosfære. Takket være den nordlige beliggenhed og den store, mørke himmel i Cook County er Minnesotans heldige nok til at se dem ofte. Du kan nu også bringe dette ind i dit valgte rum med Minnesota-plakater som Aurora Borealis over Burntside Lake. Dette fantastiske stykke kan få ethvert rum til at se bedre og mere rummeligt ud. Den fantastiske skønhed på denne Minnesota-plakat vil skabe samtale, skabe visuel dynamik og blive et mindeværdigt sted for dine øjne.

Arkitektur i Minnesota plakater

Minneapolis er en meget betydningsfuld og vigtig by i staten Minnesota. Selv om det ikke er statens hovedstad, er det normalt den første metropol, der kommer til at tænke på, når man taler om denne stat. Den er også hjemsted for nogle af de største bygninger i The North Star State, såsom Capella Tower i downtown Minneapolis. Det er den næsthøjeste bygning i staten og har to sæt runde tårne på toppen af seks etager med stablede kuber og en "halo" på toppen til antenner og et kommunikationsnetværk. Du kan se denne storslåede struktur på Minnesota-plakater som Minneapolis Minnesota Skyline, der fås i en række forskellige toner og nuancer for at gøre din dekorationsproces mere interessant. Så er der også Witch's Hat Water Tower i Minneapolis. Dette historiske vandtårn i Prospect Park i Minneapolis har en stærk lighed med en heksehat, og det siges at være inspirationen til Bob Dylans klassiske sang "All Along the Watchtower" sang! Tjek den ud i Minneapolis Minnesota Skyline Black, en Minnesota plakat af den mere kantede og dramatiske smag.
Produktoplysninger
  • Viser 1-24 af 24 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.