Georgia

Hvis du har ferskenstaten som det centrale tema i din indretning, kan det ændre hele rummets udseende. Photowalls Georgia-plakater findes i forskellige former og nuancer, men hylder sLæs meretadig denne fantastiske stat, som fik sit navn, fordi den var en produktiv producent af ferskner, der hovedsagelig dyrkes i den centrale region. Stenfrugten optræder endda på nummerplader, plakater og vejskilte! Du vil dog blive overrasket over at vide, at det faktisk er lidt af en forkert betegnelse, da Georgia nu tjener flere penge på at producere pekannødder og kål. En anden interessant facet af Georgia-plakater er, at du måske kan se nogle få velkendte gader og bygninger, mens du gennemgår dem. Generøse skatteincitamenter har sat skub i Georgias filmindustri og har gjort landet til et af de tre største filmhubber sammen med New York og Los Angeles. Bring skønhed, historie og glamour til dine vægge med vores udvalg af fantastiske Georgia-plakater!

Historien i Georgia-plakater

Da europæerne først ankom i 1540, da Hernando de Soto og hans mænd var på jagt efter guld, levede forskellige stammer af indianere i hele det område, der i dag er Georgia. Det var dog først da James Oglethorpe grundlagde en britisk koloni i 1733, som senere skulle blive til byen Savannah, at dette land blev beboet permanent af europæiske bosættere. Den amerikanske revolution og naturligvis borgerkrigen krævede sin pris, men Peach State holdt ud. Dette er et af de træk, som Georgia-plakater også kan give dig, nemlig udholdenhed og styrke. Selv om det tog Georgia mange år at genopbygge efter borgerkrigens ødelæggelser, er det i dag en livlig stat med en af verdens førende byer i Atlanta. Du vil se masser af denne fantastiske by på Georgia-plakater.

En berømt hovedstad

Georgias hovedstad var ikke kun et hot spot for borgerrettigheder, den er også blevet en stor indflydelse i mange industrier og popkultur, hvilket gør den ideel som inspiration i form af Georgia-plakater. Atlantas skyline er en meget varieret og smuk horisont at se på. Med strukturer som de såkaldte King and Queen Buildings, eller lokalt kendt som "King and Queen towers", kan disse to kongelige bygninger ses i miles omkreds. De interessante øgenavne kommer af deres lighed med hovederne på skakbrikker. På toppen af bygningerne er der hvide gitterkroner, som lyser op ved særlige lejligheder, bl.a. på Sankt Patrick's Day. Se, om du kan se dem på plakater fra Georgia, f.eks. Atlanta Georgia Skyline Black. Dette dramatiske motiv er gengivet i smuk og klassisk sort/hvid, som er ideelt til enhver stue eller endda til mødelokalet på din arbejdsplads. En anden berømt bygning er Symphony Tower, der er mere kendt som "Batman-bygningen" på grund af de vingelignende glasflader over bygningens tag. Det er også allestedsnærværende på plakater fra Georgia, virkelig et syn at se.

En anden aktør i Georgia-plakater

Athens er en ret malerisk by i det nordøstlige Georgia, men Athen er faktisk en by med college-stolthed, kunstneriske spillesteder og god musik. På Georgia-plakater kan du se nogle af dens ikoniske bygninger og monumenter, som kan gøre dine vægge mere tiltalende og interessante. I sættet Athens Georgia Skyline kan du finde unikke designs matchet med fantastiske farveskemaer, der er vært for steder som Sanford Stadium. Dette er det sted, hvor der spilles fodbold på campus på University of Georgia i. Stadionet med 92.746 pladser er det 11. største stadion i USA og det 17. største stadion i verden! Udsigten over Georgias campus og de bølgende bakker fra den åbne vestlige end-zone har fået mange til at kalde det collegefodbolds "smukkeste stadion på campus". Gør dette til en del af din indretning med vores smukke udvalg af Georgia-plakater.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider