Florida

Når man hører ordet Florida, tænker man straks på scener på stranden, for alle ved, at Miami er legeplads for de rige og berømte. Andre vil måske være tilbøjelige til at tænke, at detLæs mere er pensionisthjem for ældre i USA og hjemsted for Walt Disney World. Vores samling af Florida-plakater vil imidlertid vise, at denne stat har så meget mere at byde på. Det er ikke desto mindre sandt, at det er et meget populært feriested, da steder som Key West har det varmeste vejr i landet. Endnu mere fantastisk er det, at uanset hvor du befinder dig i Florida, er du aldrig mere end 95 kilometer fra havet, hvilket du vil se på masser af Florida-plakater. Derfor er det ikke så underligt, at det kaldes The Sunshine State! Fra de magiske solnedgange på Gold Coast ved den Mexicanske Golf til det klare blå vand i Atlanterhavet, Florida byder på masser af sjov i havet og meget mere til. Fang havbrisen og de fantastiske farver i Florida-plakater fra Photowall.

Sjov i solen

Når vi taler om naturens glæder, bliver du måske overrasket over at finde ud af, at Florida faktisk er hjemsted for verdens tredjestørste koralrev. Great Florida Reef er det eneste levende koralbarriererev i USA og det tredjestørste i verden efter Great Barrier Reef i Australien og Belize Barrier Reef. "Beach in Islamorada in Florida Keys, USA" kan være den perfekte indgang til dette vidunder i form af din egen Florida-plakat. Dette motiv vil give dig strandstemning hele året rundt, uanset hvordan vejret er udenfor. Den nordligste ø i Florida Keys-arkipelaget er ikke uden grund dykkernes hovedstad. Som hjemsted for fantastiske seværdigheder som Christ of the Abyss-statuen og mange skibsvrag er dykkere fulde af rosende ord om, hvad Floridas farvande har at byde på. Giv dig selv en lille smagsprøve og forsmag på dette i form af vores fremragende Florida-plakater.

Historien i Florida plakater

Mange forskellige indianerstammer levede i hele landet, som nu er Florida, før den første europæer ankom i 1513, hvilket var den spanske opdagelsesrejsende Juan Ponce de Leon, som ledte efter den legendariske Ungdomsfontæne! Den første rigtige europæiske bosættelse blev dog etableret af franske protestanter i 1564, som blev ledet af den franske opdagelsesrejsende Rene de Laudonniere og byggede Fort Caroline nær det nuværende Jacksonville. Denne by er også med i vores udvalg af smukke Florida-plakater. Et år senere, i 1565, byggede spanierne et fort i St. Augustine, som er den ældste permanente bosættelse i USA. Efter mange krige mellem spanierne og briterne, seminole-indianerne og USA og efter at have tabt borgerkrigen blev Florida genindlemmet i Unionen i 1868. Med Florida-plakater får du ikke kun en smuk udsigt, men også en repræsentation af et sted fuld af historie.

En særlig sektion

På trods af at Tallahassee er Floridas hovedstad og har to store universiteter i byen, er den faktisk meget afslappet, hvilket gør den endnu mere attraktiv. Dette er også til dels grunden til, at Photowall har samlet en mindre afdeling af Florida-plakater dedikeret til hovedstaden. Tallahassee er en af de eneste byer i Florida, der faktisk har årstider. Som du vil se i Florida plakater, kan du tage et skridt ind i historien med elementer som Tallahassee Florida Skyline, hvor du kan se storslåede og historiske bygninger. Med unikke designs og rige farvekombinationer vil du få lyst til Florida-plakater, der viser denne levende og samtidig idylliske by.
Produktoplysninger
  • Viser 1-50 af 50 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.