Oakland California Skyline - Plakat - Kontor

169

motiver

Californien

Californien er måske det mest berømte af USA og får folk til at drømme om stranden og livet som berømthed. Photowall har samlet et stort udvalg af plakater fra Californien, der kanLæs merere det samme og endnu mere for dig. California-plakater viser ikke kun statens mest berømte byer og steder, men også nogle af de smukkeste landskaber, som du kan vise på din væg uden problemer. Vores motiver indeholder virkelige fotografier, der straks vil transportere dig til stedet, men også kunstværker, der giver denne del af landet mere dybde og kontekst. Uanset om det er den berømte San Francisco-bro eller den imponerende Los Angeles-skyline, kan du med garanti finde en Californien-plakat, der vil supplere dit rum på beundringsværdig vis. Vores udvalg af California-plakater viser forskellige indstillinger, der passer til din unikke smag og designplaner. Prøv disse motiver som motivation til en dag at tage turen over til Californien, eller hvis du har været så heldig at have været der allerede, som en smuk påmindelse om en glorværdig fortid.

Appel af plakater fra Californien

I modsætning til hvad mange mennesker tror, er Californien ikke kun glitz og glamour, men har faktisk en masse interessant historie. Det sluttede sig til USA med underskrivelsen af Guadalupe Hidalgo-traktaten, som afsluttede den mexicansk-amerikanske krig, i 1848, hvor USA betalte 15 millioner dollars til Mexico for krigsskader. Til gengæld afstod Mexico næsten halvdelen af sit territorium, herunder Californien, Arizona, New Mexico, Texas og dele af Colorado, Nevada og Utah. Selv om den oprindeligt var kendt som Grizzly Bear State, er den nu kendt som Golden State. Du vil se og føle hvorfor, når du hænger californiske plakater op, da disse virkelig er guldmedaljevindere, når det gælder om at udstyre dit interiør med skønhed, stil og tekstur. Den anden vidunderlige ting ved californiske plakater er, at vi har tilføjet to mindre underkategorier, Los Angeles og San Francisco, for at gøre din udvælgelsesproces mere sammenhængende og strømlinet.

Engelbyen

De, der ikke er bekendt med Los Angeles, antager nogle gange, at det er permanent solrigt og fuld af berømtheder. Sandheden er dog langt mere nuanceret, da vejret kan variere, størstedelen af befolkningen er folk fra arbejderklassen, og der er mere fantastisk kunst og seværdigheder, end en besøgende overhovedet kan proppe ind på én tur. California-plakater vil helt sikkert vise denne side af Los Angeles i unikke designs, levende farver og en række forskellige temaer. Mens andre ikoniske amerikanske byer som New York er høje, er Los Angeles bred. Santa Monica og Venice Beach er f.eks. populære blandt turister, men ligger et godt stykke væk i bil. Californiske plakater som "Lifeguard in Santa Monica, Los Angeles" viser, hvor smukke disse steder kan være, uanset afstanden. Med ting som disse kan du få de berømte strandstemninger i dit hjem hele året rundt.

Plakater fra det nordlige Californien

Når man taler om San Francisco, kan man ikke udelade dens mest definerende seværdighed, Golden Gate Bridge. I slutningen af det 19. århundrede var San Francisco en af de byer i USA, der udviklede sig hurtigst, men den ramte et stort fartbump, da den begyndte at udvikle sig til et stort knudepunkt, der havde brug for hurtig og pålidelig transport, især efter udviklingen af den prisbillige bil i begyndelsen af det 20. århundrede. Da byen stagnerede og holdt op med at vokse, krævede de lokale, at der blev bygget en bro, så folk kunne rejse nemmere og hurtigere. Med californiske plakater, der viser San Francisco, har du ikke kun en smuk udsmykning til dine vægge, men også en vigtig og meningsfuld struktur i dit interiør. California-plakater vil øge den visuelle tyngde, samtidig med at de giver historisk kontekst og et fantastisk stykke Americana. Californiske plakater som "Golden Gate - Sepia" er symbolske for amerikansk opfindsomhed og innovation og giver en stor karakter og optisk interesse.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.