Sydamerika

Hvis du ønsker kultur og natur på én gang i din indretning, er Sydamerika-plakater fra Photowall det ideelle værktøj. Det er et romantisk, travlt og mangfoldigt kontinent, der er kendLæs meret for fantastiske landskaber, kontrastfyldte køkkener og utrolig musik, der stammer fra en sund blanding af påvirkninger. Vores samling af Sydamerika-plakater har den moderne tiltrækningskraft af metropoler som den brasilianske hovedstad Sao Paulo, men også den gamle charme af seværdigheder som Machu Picchu's mystik. Kontrasterende farver, forskellige stilarter og unikke designs er blot nogle af de ingredienser, vi har tilføjet for at gøre dette sortiment af Sydamerika-plakater til den bedste af slagsen. Det fjerde største kontinent i størrelse og det femte største, når vi ser på befolkningstallet, består af 12 lande, som er Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay og Venezuela. Sydamerika er også hjemsted for verdens næstlængste flod efter Nilen, Amazonas, samt det næsthøjeste af verdens syv topmøder efter Mount Everest, Aconcagua i Argentina. Sydamerika-plakater vil glæde, behage og informere dig, din familie, dine venner og alle, der ser disse smukke udsigter.

Det største land i Sydamerika plakater

Udover at være det største er Brasilien også et af de mest historisk rige lande i Sydamerika, hvilket er tydeligt ved, at de har 21 verdensarvsteder. De første europæere, der bosatte sig her, var portugiserne, som grundlagde den første bosættelse i 1532. Brasilien fortsatte med at ekspandere gennem krige og slag, indtil den portugisiske kongefamilie flygtede fra Napoleon og flygtede til Brasilien i 1807. Disse forskellige påvirkninger kan mærkes i alle aspekter af den brasilianske kultur, og dermed også i Sydamerikas plakater. Selv om kongen, Dom Joao VI, vendte tilbage til Portugal i 1821, forblev hans søn i Brasilien og blev kejser af landet og blev til sidst uafhængig i 1822. I 1889 ledede Deodoro Da Fonseca så et kup for at overtage regeringen fra kejseren og ændrede den til en republik styret af en forfatning. I dag er Brasilien det femtestørste land i verden!

Latinamerikas Athen

Bogota er Colombias hovedstad med ca. 8 millioner indbyggere. Et engang kosmopolitisk centrum af raffinement er i løbet af de seneste årtier blevet et epicenter for forretning, politik og underholdning. Dens privilegerede beliggenhed og den nationale lufthavn gør den meget tilgængelig og et bekvemt "springpunkt" for andre destinationer i hele landet. Måske kan du endda få øje på den på sydamerikanske plakater som "Bogota Colombia City Map". Bogotas kælenavn stammer fra det faktum, at den er vært for så mange biblioteker og universiteter. Sydamerika-plakater som "Bogota Colombia Skyline" viser ikoniske bygninger som Palacio Arzobispal eller Rosario University frem. Med forskellige nuancer og toner at vælge imellem er disse Sydamerika-plakater et alsidigt og nyttigt værktøj, når du skal justere den visuelle vægt for at matche eller kontrastere med dit eksisterende interiørdesign eller farveskemaer.

Kultur og natur i Sydamerika plakater

Brasilien har måske nok det højeste antal UNESCO-værdighede, men Peru, der ligger på andenpladsen med 12 sådanne steder, har måske det mest kendte og berømte. Stort set kronjuvelen af kulturelle seværdigheder i Sydamerika er utvivlsomt den sublime og "forsvundne by" Machu Picchu. Dette arkæologiske vidunder, der ligger højt oppe i bjergene, undlader aldrig at forbløffe de besøgende, der kommer fra hele verden for at beundre den tidløse skønhed og de kæbeindbydende udsigter, som du også vil se i Sydamerika-plakaterne. Med sine gigantiske mure, terrasser og ramper er det virkelig et syn at se. Tjek Sydamerika-plakaten med navnet "Machu Picchu" og bliv forbløffet over, hvordan den kan ændre hele dit værelsers udseende og give det mere dybde og dimension, men også skønhed og karakter.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider