Portugal

Når vi indretter os, blander vi ofte klassikere med noget mere moderne, hvilket er helt i orden. At blande nostalgi med modernisme kan også findes i Photowalls udsøgte udvalg af PortuLæs meregal-plakater af høj kvalitet. Det er et fascinerende land med en stolt og rig historie, som kan mærkes overalt i landet, fra hovedstaden og ned til hver eneste lille, billedskønne landsby. Det er interessant, at Portugal har haft de samme definerede grænser siden 1139, hvilket gør det til den ældste nationalstat i Europa! Det kan være et fremragende sted for dem i dit rum, der har stærke rødder og en følelse af tradition. Portugal-plakater, der signalerer dette, kan med rette matches eller kontrasteres med eksisterende indretningselementer såsom farveskemaer og alle former for møbler.

Portugal plakater hovedstad

Som hjemsted for den kulturelt vigtige fadomusik og de smukt farvestrålende brostensbelagte gader har Lissabon et væld af hemmeligheder og bidder, som er ukendte for de fleste mennesker. Hvis du planlægger en tur til Portugals trendy hovedstad eller har været der, så tag et kig på vores samling af unikke Portugal-plakater, der virkelig kan give liv til din indretning. Lisbon Skyline Black er et af disse elementer, som straks kan forvandle dit rum til noget meget mere interessant og visuelt fængende. Det unikke design og den elegante farvekombination giver en vidunderlig følelse af raffinement i ethvert område. Det smukke Belém-tårn er et af Lissabon's must-see vartegn og arkitektoniske vidundere. Få et glimt af dette ikoniske sted på Portugal-plakater som Lissabon Portugal Skyline, som fås i forskellige nuancer, nuancer og toner for at give dig den typiske Photowall variation.

Historisk land

Den portugisiske nationalstat stammer fra 1135 e.Kr., 350 år før rivaliserende Spanien. Portugals imperium voksede, da Vasco de Gama sejlede til Indien i 1498, og Brasilien blev det næste i 1500. Vasco da Gama-broen i Lissabon, der er opkaldt efter ham, er 17 km lang og dermed den længste i Europa. På de portugisiske plakater er dette betydningsfulde sted vist i motivet Vasco de Gama, som er en smuk scene med et menneskeskabt vidunder sammen med den naturlige skønhed, som himlen og havet udgør. På et tidspunkt herskede Portugal over verden sammen med Spanien, da disse to nationer kontrollerede det meste af havet og var produktive kolonisatorer. Portugal blev opkaldt efter landets næststørste by, Porto, som også er passende repræsenteret på Portugal-plakaterne. Det latinske navn for byen var Portus Cale. Ordet "Cale" menes at stamme fra et keltisk ord, der betyder "port". I andre sammenhænge betyder det "rolig havn". Du kan også se hvorfor det er sådan på Portugal-plakater som Sunset in Porto City, et smukt detaljeret billede i naturlige farver, der kan gøre forskellen i ethvert bolig- eller forretningslokale.

Flere Portugal-plakater

Portugal er førende i verden inden for vedvarende energi med over 50 % af landets behov produceret af solpaneler, vindmølleparker, vandkraft og bølgeenergi. Man kan roligt sige, at portugiserne lægger stor vægt på at bevare naturen, og det med rette. Som du kan se på plakater fra Portugal, f.eks. skoven i Estrela-bjergkæden, er landet velsignet med smukke steder, der er så vigtige for borgernes sundhed. Portugal har også en kystlinje, der strækker sig over 800 kilometer, og landet er kendt for at have 364 dage med surfing, hvilket er helt utroligt. Delfiner på Azorerne er en Portugal-plakat, der afspejler dette, og som præsenterer os for disse elskværdige væsner i det smukke vand på dette utrolige sted. Hvis du hænger den op i dit hjem eller på dit kontor, vil den altid hjælpe dig med at slappe af og inspirere dig til at planlægge din næste rejse, så stor er den visuelle energi og kraft, som Photowalls Portugal-plakater skaber.
Produktoplysninger
  • Viser 1-36 af 36 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.