Italien

Italien er en af de mest populære feriedestinationer i verden og er en perfekt baggrund for at dekorere din bolig, virksomhed eller fritidsrum. Postkort-perfekte scenerier i Italien eLæs merer en af de mange grunde til at få dig en Italien-plakat fra Photowall, den vil bringe et strejf af romantik og historie ind i dine rum. Scener fra den landets største monumenter, såsom de romerske ruiner i Pompeji, kanalerne i Venedig, Vatikanstaten og så meget andet. mere kan ses på Italien plakater. Denne nation har mere end nok visuelt tiltalende steder og seværdigheder til at opfylde de ønsker og fantasier, der dikteres af din dekorative ånd og måske dit rejsedriftsinstinkt. Uanset om du har været der eller har til hensigt at tage dertil en dag, vil disse motiver fremkalde en følelse uanset hvad. De unikke designs, de rige detaljer og de levende farver på Italien-plakater kan forvandle dit område til et ekstraordinært niveau.

Underkategorierne af Italien plakater

Photowall lægger stor vægt på mangfoldighed og på at gøre din udvælgelsesproces mere sammenhængende og nem ved at at samle underkategorier af høj kvalitet. I dette tilfælde er disse Rom, Toscana og Venedig. Hver af disse Italien plakater tiers har deres egen særskilte charme og karakter. I Rom, Italiens hovedstad, finder du nogle fantastiske designs som f.eks. det stykke med titlen Rom - Sunny San Pietro, der præsenterer den mest berømte bro i Den Evige By. Dette er bare et af mange, der viser de historiske steder, som Rom har at byde på, og som du nu kan bringe ind i dit helt eget rum med Italien plakater. Toscana byder os på nogle smukke udsigter som f.eks. i motivet med navnet Ponte D´arbia, Toscana, en fantastisk landskab fra en af de smukkeste regioner i Italien. Når det kommer til Venedig, dens kanaler og gondoler er de mest berømte varemærker. Italien-plakater som Bricks and Water Alleys in Venice fanger tiltrækningen af denne gamle by og giver dig mulighed for at få et levn af historien i dit interiør, der ikke kun fortæller en vigtig historie, men også giver et fokuspunkt af vidunderlig visuel vægt og interesse.

Den evige by

Da vi allerede har brudt emnet, lad os se nærmere på en af de mest historiske og vigtige byer i verdenshistorien. Italien plakater leverer en masse interessante billeder, der vedrører Rom, som blev grundlagt på 21. april 753 f.Kr. Det gør byen mere end 2.500 år gammel! Efter Romerriget faldt, blev Rom hovedstaden af kristendommen. Paven har stadig sit hovedsæde i Rom, faktisk i Vatikanstaten, som er en af de mindste byer i verden. lande i verden. Hvis du er til kristendommen selv eller bare er en fan af historie, kan Italien-plakaten med titlen Vatikanet, Rom måske den rigtige dekoration for dig. Med en smuk udsigt over Peterspladsen, kan du føle en vis ensomhed og fællesskabsfølelse komme over dig, da dette også er det sted, hvor kristne samles og fejrer deres religion.

Kunstens verden i Italien plakater

Ligesom Frankrig har Italien haft og har stadig en massiv indflydelse på kunstverdenen. Italien er sprængt med kunstneriske talenter i de år, der kaldes renæssancen, som var cirka fra 1400 til 1500-tallet. Det var årene med Leonardo Da Vinci, Michelangelo og Raphael, store malere, billedhuggere og opfindere, der ændrede kunsten for altid og hvis spor man stadig kan mærke den dag i dag. Du kan se deres berømte værker i hele Italien og andre steder, og deres indflydelse på denne samling af Italien-plakater. Dette land var et paradis for kunstnere, hvilket du kan se i masser af motiver, der skildrer den tydelige italienske og romerske arkitektur, som stadig er bevaret den dag i dag. Lost in the Light er en Italien plakat, der bare oser af denne historie, klasse og raffinement.
Produktoplysninger