Flock af islandske heste - Plakat - Soveværelse

67

motiver

Island

Hvis du er på udkig efter et fantastisk land som tema i din boligindretning, kan du ikke gå galt i byen med det mystisk smukke Island. Det stammer fra et vulkanudbrud, og alligevel erLæs mere det et koldt land tæt på polarcirklen. Befolkningen derovre er venlig og opfordrer turister til at besøge og nyde deres søer, gletsjere og chancen for at se det fantastiske nordlys, hvoraf du kan se nogle af dem i Photowalls udvalg af Island-plakater. Ud over at være en nem forbindelse mellem Europa og Nordamerika er Island en meget populær destination, fordi landskabet er naturligt og surrealistisk på samme tid. Island-plakater kan prale af masser af disse utrolige seværdigheder, og du kan nu få dem selv i dit hjem, på dit kontor eller i dit fritidsrum.

Skønheden i Island plakater

Som allerede antydet, kan Islands landskab ikke findes andre steder. Det er en blanding af varme kilder, iskolde gletsjere, våde ørkener, lavafelter og en svimlende mængde vandfald. Uanset hvordan du er du er du tilbøjelig, vil du finde en naturscene i Island plakater, der tilfredsstiller dine visuelle og æstetiske behov. Island er et meget rent og miljøvenligt land, hvilket er beundringsværdigt i sig selv, især i disse moderne tider. Befolkningen i denne nation har et stærkt bånd til naturen, og de værdsætter deres naturressourcer meget højt. Vandet er for eksempel så rent, at det er et naturligt kildevand, der bruges over hele landet. Islands plakater som In the Depth of Hraunfossar viser os dette fantastiske element med rige detaljer og levende farver. Så er der Seljalandsfoss-vandfaldet i Island, en anden Island-plakat, der præsenterer dette særlige og væsentlige element på øen i en storslået ramme.

Snakkelektion i historie

Island er verdens næststørste ø, og den har tredive mindre øer som en del af landet. Der er nogle store søer på øen og fjorde langs kysten, hvor de fleste mennesker bor. Det islandske højland er for koldt til, at folk kan bo der. Som du kan se på den islandske plakat ved navn Iceland Route 1, bliver det meget koldt, og derfor har folk tilpasset sig de barske forhold. Landets historie går tilbage til vikingerne og nogle bosættelser fra det nordiske og keltiske folk, hvor det startede som et tilflugtssted for alle mulige flygtninge og afhoppere. Da Island blev overtaget af den norske konge, sluttede de sig sammen med Norge, Danmark og Sverige til ét kongerige. Derefter blev denne union splittet, og Island blev en del af Danmark. I 1845 forsøgte Islands Uafhængighedsbevægelse at få hjemmestyre for landet, og i 1944 fik de deres uafhængighed, mens Danmark var involveret i tyske invasioner. I dag er Island et meget fredeligt land og rangerer højest på livskvalitet og lavest på kriminalitet. Islands plakater har ikke kun naturlig skønhed, men er også et godt eksempel for andre nationer.

Den charmerende i Island plakater

Den islandske hest er præcis, som Island gerne vil opfatte sig selv, lille men stærk. De er firkantede og muskuløse, og om vinteren har de en lang, strittende pels, som du kan se på Islandsplakaten med titlen Icelandic Horse, der er ganske dramatisk, men også helt fantastisk smuk. Du kan gøre den til det ideelle samlingspunkt på din bopæl, dit arbejde eller din fritidsplads. Hvis du ønsker et endnu mere dragende og mystisk værk, kan du vælge en Islandsplakat som Flock of Icelandic Horses (flok islandske heste). Denne viser en hel flok islandske heste, der krydser en flod i en oprindelig og vild og på en vild og vild måde, hvilket giver en iøjnefaldende og fængslende scene.
Produktoplysninger
  • Viser 1-67 af 67 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.