Holland

Du kan bringe den berømte charme fra Holland ind i dit eget rum, uanset om det er et boligområde, et erhvervsområde eller et fritidsområde. Fra et levende maleri af Amsterdams skylineLæs mere til de fantastiske broer i Rotterdam, Photowall tilbyder noget for enhver personlig smag og indretningsstil. De elskværdige, lidt skæve huse langs kanalerne er med på mange af de nederlandske plakater og skaber smukke mønstre med deres hvide vinduer. For dem, der foretrækker et mere unikt look og følelse, har vi også typografiske kort over de største byer i landet, som kan tilføje en urban stemning til hjemmet eller kontoret. Alle disse motiver kan ændres, så de passer til eller står i kontrast til din eksisterende indretning, forskellige farveskemaer og den overordnede æstetik.

En underkategori af Holland plakater

For at gøre din udvælgelsesproces mere sammenhængende og praktisk har Holland plakater et mindre niveau dedikeret til en af de mest berømte byer i verden, Amsterdam. Som en bemærkelsesværdig metropol har dette sted sin egen karakter og charme, som er mere end til stede i sortimentet af nederlandske plakater. Amsterdams befolkningstal er på omkring 825.000, og med anslået 881.000 cykler i Amsterdam er det helt korrekt at sige, at der er flere cykler i byen end indbyggere. Omkring 70 % af borgerne menes at bruge deres cykel dagligt, hvilket betyder, at hvis du ikke ejer en cykel, er du praktisk talt en særling. Det kan man se i værkerne med titlen Bicycle by the Canal in Amsterdam, et simpelt, men stærkt billede, der viser en hverdagsscene i Amsterdam, gengivet i klassisk sort/hvid. Denne hollandske plakat kan få ethvert rum til at sprudle og tilføje den afgørende karakter, så stemningen kan blive løftet til noget mere sofistikeret. Selv om Venedig er den mest kendte kanalby i verden, kan Amsterdam prale af at have 165 kanaler, hvilket er 15 flere end Venedig. Romantic Bridge Over Canal i Amsterdam viser en af disse kanaler på en fantastisk måde og giver den en nostalgisk stemning med de sepiafarvede nuancer og toner.

Stærk og kompleks forbindelse

Det hollandske folks indviklede forhold til havet er bemærkelsesværdigt næsten overalt i landet. Havet har historisk set været både deres modstander og allierede. Hollænderne plejede at afvise fremmede angribere ved bevidst at gennembryde floddigerne. Men uden de omfattende vandværker ville 65 % af Nederlandene være oversvømmet permanent, hvis det ikke var for de omfattende vandværker. Den nederlandske plakat med navnet Rotterdam Port at Sunset er ret sigende om dette, idet den viser os en massiv havn i solnedgangens majestæt. Dette motiv kan se godt ud i ethvert hjem eller kontor, idet det skaber et enormt fokuspunkt, der vil fange og skabe dynamik. Kun 50 % af Nederlandenes geografi ligger mere end en meter over havets overflade, og som følge heraf blomstrer søerne og de omkringliggende sletter. I samarbejde har hollandske samfund genvundet næsten 30 % af deres landområder fra sumpe, tidevandslaguner, søer og endda selve havet. Tidligere ubeboelige områder er blevet opdyrket, omdannet til landbrugsjord eller beplantet med den berømte tulipan. Kinderdijk Magic er en nederlandsk plakat, der viser dette delvist og fremhæver et andet ikonisk nederlandsk element, nemlig vindmøllen.

Få mest muligt ud af nederlandske plakater

De hollandske byer er ekstremt kompakte og tætbefolkede. De større byer er konstant genstand for byfornyelsesprojekter. Man kan derfor med rette sige, at hollænderne ved, hvordan man udnytter pladsen maksimalt. Det samme kan siges om Photowalls vifte af nederlandske plakater. Disse billeder skaber en stor følelse af rum og stil med en varieret palet af temaer og emner, der helt sikkert vil give en smuk vægdekoration. Reflection of Amsterdam, for eksempel, viser denne maksimering af rummet i en af de mest trange byer i verden. Denne Holland-plakat har en utrolig karisma og farver, der bare totalt behager øjnene. Strings of Rotterdam er et andet eksempel på, at Netherland-plakater er i stand til at udtænke omfanget og gøre ethvert rum mere åbent og livligt.
Produktoplysninger
  • Viser 1-67 af 67 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.