Belgien

Hvis du er til det unikke, er belgiske plakater fra Photowall den helt rigtige måde at dekorere din bolig, din virksomhed eller dit fritidsrum på. Dette meget multikulturelle Læs mereLæs mereog dog autentiske land har tre officielle sprog, og ingen af dem hedder belgisk. Folk derovre taler hollandsk, fransk og tysk i forskellige dele af landet. Denne mangfoldighed afspejles også i de belgiske plakater, hvor du kan se alle de forskellige typer af påvirkninger i arkitekturen og de forskellige farver og nuancer. Med mange smukke historiske byer som Brugge, Gent, Antwerpen og Leuven byder Belgien på et enormt udvalg af smukke seværdigheder, hvoraf du kan se og erhverve dig nogle af dem på Belgien-plakater.

Forkæl dit rum med Belgien-plakater

Belgierne siger, at de er født med en mursten i maven, hvilket betyder, at alle belgiere forsøger at købe eller bygge et hus, så snart de kan. Du kan også bringe denne ånd ind i dit hjem med Belgien-plakater. Som allerede nævnt stammer det moderne Belgiens multikulturelle karakter også fra forskellene i kulturerne i denne nation, hvor der endda er en formel grænse i landet, som opdeler landet i forskellige sprog. I nord er det nederlandsksprogede område og i syd er det fransktalende område. Der er også et mindre område i øst, hvor der tales tysk. Denne mangfoldighed gør belgiske plakater til et levedygtigt dekorativt værktøj til dit interiør. På trods af sin relativt lille størrelse har Belgien masser af maleriske steder og forskellige attraktioner. Gent, Antwerpen, Liège, Bruxelles, de skovklædte Ardenner, det beroligende havområde og det storslåede Brugge ligger alle inden for to timer eller mindre fra hinanden, hvilket betyder mere tid til at nyde forskellige steder og miljøer. Nogle af disse byer findes også på Belgien-plakater. Broen i Brugge er f.eks. et fantastisk motiv til at sætte op i dit hjem, på dit kontor eller i ethvert andet rum, der har brug for visuel interesse.

Kort historie

Landet Belgien har fået sit navn fra de oprindelige bosættere i området, som var en keltisk stamme kaldet Belgae. Belgiens beliggenhed gjorde det til centrum for mange europæiske industrier, herunder tekstiler, handel og kunst. Belgien blev uafhængigt af Nederlandene i 1830 og blev besat af Tyskland under Første og Anden Verdenskrig, deraf den hollandske og tyske indflydelse, som også kan ses på nogle belgiske plakater. Landet har især i det sidste halve århundrede haft fremgang som en moderne, teknologisk avanceret europæisk stat og medlem af NATO og EU. Hovedstaden, Bruxelles, har også været en vigtig aktør i verdenspolitikken og hjemsted for mange internationale organisationer. Denne smukke metropol er også repræsenteret på belgiske plakater. Brussels Belgium Skyline findes i en række forskellige toner og nuancer, alle lige smukke og garanteret til at give maksimal visuel effekt. Du kan allerede nu forestille dig den i din entre, uanset om det er på kontoret eller derhjemme.

Flere Belgien plakater til dig

Belgien har verdens største antal slotte pr. kvadratmeter. Nogle regioner har endda to slotte pr. landsby, hvilket er utroligt og sjovt at vide. Castle Fortress er en Belgien-plakat, der viser det med et fantastisk billede af et slot, der spejler sig i den omgivende dam. De rige detaljer og den utrolige opbygning af denne struktur kan få ethvert rum til at sprudle af charme og karakter. En anden meget interessant ting ved Belgien er byen Antwerpen. Denne metropol er hjemsted for mere end tre en fjerdedel af diamanterne i verden! Der er så mange dygtige håndværkere i Antwerpen, som er gode til at skære diamanter. Antwerp Skyline at Dusk er en anden vidunderlig Belgien plakat, der kan fungere som det perfekte fokuspunkt i dit valgte rum.
Produktoplysninger
  • Viser 1-18 af 18 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.