Asien

Bring Orientens skønhed og mystik ind i dit hjem, på dit kontor eller i dit fritidsrum med vores fantastiske udvalg af Asien-plakater. Du vil kunne vælge mellem et bredt og varieret uLæs meredvalg af motiver med unikke designs, dybe betydninger og levende farvesammensætninger. Asia plakater er hjemsted for utroligt detaljerede fotografier, der kan fungere som en teleportationsanordning for dit sind, og malerier så smukke, at de vil fremkalde følelser, du ikke engang vidste, du havde. Ligesom kontinentet selv er der udsigter til naturlig skønhed, der vil efterlade dig åndeløs, og seværdigheder af moderne innovation, der vil forbløffe dig. Det største kontinent på vores planet, både i størrelse og også med hensyn til befolkningstal, har 48 lande, som er medlemmer af FN. Asiens plakater har så meget at byde på i form af visuel vægt, men også historie og kulturel betydning. Du vil finde elementer, der kan motivere dig til din næste rejse mod øst, og mindeværdige scener, som du måske allerede har mødt. Som altid kan du tilpasse dine Asien-plakater, så de passer til eller står i kontrast til din eksisterende eller planlagte indretning, farvesammensætning osv.

Diversitet i Asien plakater

Ligesom kontinentet selv har Asien-plakater så stor variation med hensyn til visuelle muligheder, temaer og steder. Der er naturelementet, da dette kontinent besidder verdens tredjestørste ø, den tredje længste flod og det højeste bjerg. Der er også masser af moderne fremskridt og teknologiske fremskridt, som afspejles i nogle Asien-plakater. Billeder fra det virkelige liv, som f.eks. det, der er vist i værket med navnet "Coconut Palms, Thailand", kan fungere som din mentale flugt og opretholde den gode stemning hele året rundt, uanset årstiden eller vejret. Asien-plakater præsenterer også utrolige kunstværker, der vil efterlade et varigt indtryk som "Singapore Skyline". Denne ikoniske horisont findes i forskellige nuancer og toner, hvilket gør den til det ideelle redskab til at forskønne dine vægge med. Måske kan Asien-plakater endda være en rettesnor for dit valg af din næste destination. Det er også derfor, at Photowall praktisk har arrangeret Asien-plakater i fire forskellige underkategorier, nemlig Kina, Indien, Japan og Sydøstasien.

Indien

Udover at give dig billeder, der vil løfte din indretning op på et nyt niveau, er Photowalls kategori af Asien-plakater også meget lærerig. Vidste du for eksempel, at navnet "Indien" stammer fra floden Indus, som løber gennem Indien? Det næstmest befolkede land i verden har mange storbyer, der er fyldt med mennesker, men også med innovation og fremskridt. Ikke desto mindre bor omkring to tredjedele af den indiske befolkning stadig i landdistrikterne. "Goa Beach Sunset" er et smukt eksempel på den skønhed, som disse landområder besidder. Naturligvis ville Asienplakater med Indien ikke være komplette uden det arkitektoniske vidunder Taj Mahal. Dette enorme mausoleum af hvidt marmor blev bygget i Agra mellem 1631 og 1648 på ordre af mogul-kejseren Shah Jahan til minde om hans yndlingskone Mumtaz Mahal, som døde under fødslen af deres 14. barn! Dette gør en Asien-plakat med Taj Mahal som motiv ideel til intime rum som f.eks. soveværelset i hjemmet.

Den opgående sols land i Asien-plakater

Japan er en kæde af øer langs Asiens østkyst, der består af 4 hovedøer og snesevis af mindre øer. Den største af de fire hovedøer er Honshu, som også er den syvende største ø i verden. De største byer er Tokyo, Yokohama, Osaka og Nagoya, som du vil se masser af i Asienposterne. Ud over disse livlige og højteknologiske steder har Japan også nogle af de bedste kulturelle og naturlige seværdigheder i denne del af verden. Mount Fuji, det højeste bjerg i Japan, er et konkret eksempel på dette. Asien-plakater vil vise dig, at denne hvilende vulkan, som sidst gik i udbrud i 1707, kan være det ideelle omdrejningspunkt i dit værelse.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.