Mad og drikke

At gøre noget, du møder hver dag, til en del af din udsmykning kan være en god måde at øge moralen og den visuelle interesse på. Et konkret eksempel er ernæring, som du kan udnytte i Læs mereform af mad- og drikkeplakater, der er specielt designet til børn af Photowall. Disse motiver af høj kvalitet og unikt design vil bringe et incitament til sundhed såvel som enorm stil ind i dit rum. Som forælder ønsker du, at dine børn skal få den sundeste mad, men god ernæring for børn går ud over det, der serveres på køkkenbordet i dag. Med mad- og drikkeplakater kan du lære dem det tidligt, så når de selv skal træffe deres egne beslutninger om mad, vil det være de rigtige beslutninger. Som sædvanlig kan du ændre disse billeder, så de passer til din æstetik, din overordnede designplan og dine farveskemaer.

Mad- og drikkevareplakater til forskellige aldre

At holde det alderssvarende kan være vanskeligt, ikke kun når det gælder indretning, men også når det gælder ernæring. Vi ved alle, at børns vækst kræver en sund kost med masser af kulhydrater, sunde fedtstoffer, mineraler, proteiner og vitaminer. Disse virkelige fotografier og kunstværker i mad- og drikkeplakater repræsenterer mange af disse ernæringsgrupper. Det er op til dig at vælge den rigtige til f.eks. dit barns soveværelse. Husk på, at disse illustrationer ikke udelukkende er begrænset til børnenes rum, du kan også sætte dem op i andre områder af dit hjem, f.eks. i køkkenet. Mad- og drikkevareplakater er alsidige, idet de besidder så meget stil, at de vil behage børn i alle aldre. Yngre børn har tendens til at klare sig bedst med enkle forklaringer, som er lette at huske for dem. Værktøjer som mad- & drikkeplakater er der for at hjælpe dit lille barn med at forstå fødevaregrupperne, og hvordan det er gavnligt for dem. Kivik Apple and Pear - White og Kivik Apple and Pear er blot to motiver, der kan vise de små tyksakker, hvilke frugter der er gode for dem, for ikke at nævne et smukt fokuspunkt i ethvert rum, du vælger at sætte det op.

Vilkårene vokser op

For det meste bliver spisevaner fastlagt og dannet i den tidlige barndom. Ældre børn kan håndtere mere detaljerede oplysninger, og for at holde dem engageret kan du måske fokusere på eksempler fra hverdagen, som er mere relaterbare for dem. Når dit barn f.eks. er forkølet, vil du sandsynligvis tilbyde en skål med frisk frugt og fortælle det, at frugt og grøntsager indeholder de vigtige antioxidanter, der kan hjælpe dets immunsystem med at komme sig og modstå en ny infektion. Med mad- og drikkevareplakater kan du virkelig understrege dette punkt og få dem til at hjælpe sig selv. Både børn og teenagere vil glæde sig over disse smukke gengivelser af de ernæringsmæssige elementer, som de har og skal indtage. En idé kunne være at lave en collage af forskellige mad- og drikkevareplakater for at give rummet endnu mere stil. Kombinér charmen af banan, pære, kirsebær og citron for at give karakter og personlighed til ethvert børneværelse, studieområde eller legeplads.

Makation af mad- og drikkevareplakater er en oplevelse

Når du forsøger at styre dit barn i retning af bedre madvalg, kan det være fristende kun at fokusere på de stereotype morgen-, frokost- og aftensmåltider, men snacks kan også have en stor effekt! Ud over at hjælpe børnene med at træffe bedre valg i løbet af dagen ved at pakke deres tasker med snacks, der giver vitaminer og mineraler, kan du bruge mad- og drikkeplakater til at minde dem om denne tanke dagligt eller hver gang de ser disse billeder. Børn ønsker også at blive inddraget i processen, som oftest. Her kommer mad- og drikkeplakater som Kitchen ind i billedet og viser dem, at ernæring ikke kun behøver at være en nødvendighed, men også en sjov aktivitet. Den viser nogle søde og elskværdige figurer, der arbejder sammen for at lave et overdådigt måltid til alle.
Produktoplysninger
  • Viser 1-11 af 11 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.