Måne

Det er meget vanskeligt at indfange månelysets vidunderlige karakter uden at gå på kompromis med dets naturlige skønhed. Med Photowalls udvalg af højkvalitetsmåneplakater behøver du iLæs merekke længere at gå på kompromis. Med masser af unikke designs, rige detaljer og fantastiske farvekombinationer kan du finde det passende billede til dit rum. Uanset om du ønsker en måneplakat til din bolig, din virksomhed eller dit fritidsrum, er der et væld af fantastiske skønheder. Uanset om du vælger virkelige fotografier af dette utrolige himmellegeme eller kunstværker, der viser månen på en mere fantasifuld måde, har vi månens plakat til dig.

Måneplakater som den sølvfarvede muse

Mange malerier og digte fra den klassiske kunsttid skildrer månen som en gudinde. Hun er mere rolig og imødekommende end den brændende sol, fuld af mystik og ynde. En del af hendes charme ligger i de skiftende skygger, der nogle gange skjuler hendes ansigt for øjnene, hvilket du vil se meget af på måneplakater. Månen gennemløber sine faser uge for uge i form af fuldmåne, halvmåne og alt derimellem. På nogle traditionelle malerier hyler ulve og gale hunde efter månen, måske symbolsk, fordi de er knust over hendes konstante forsvinden. Der findes nogle måneplakater, der viser månens særlige plads på astrologens kort over nattehimlen, og andre, der afspejler månens mystiske indflydelse på havets tidevand. Månen er imidlertid ligeglad med, hvad vi tror. Hun er aldrig den samme i lang tid, og derfor er måneplakater en kilde til glæde i et moderne hus eller et trendy kontor. Man kan betragte hendes ensomme skønhed og reflektere over rummets enorme uendelighed og menneskets plads på vores blå planet, som bevogtes af denne forholdsvis lille måne. Dreaming with You er en måneplakat, der er ret symbolsk for dette, et meget smukt motiv, der kan betyde meget.

En lille bid af historien

Den flimrende form deroppe har været et fast inventar på natlige himmelstrøg og på dystre dage lige siden tidernes morgen. Dette er også en del af grunden til, at der længe har været en længsel efter månen, ikke kun i kunstnerisk forstand, men også en videnskabelig og samfundsmæssig fascination. Månen er altid til stede, hvilket gør en måneplakat i dit rum tidløs og stilfuld på samme tid. Da den er omgivet af en følelse af mystik, der har gjort den til et førsteklasses objekt for forskning og kunstnerisk arbejde for videnskabsfolk og kunstnere, vil måneplakater skabe stor visuel energi, interesse, vægt og balance i dit valgte rum. Som det eneste himmellegeme, hvis overflade kan ses fra Jorden, er månen logisk nok blevet udgangspunktet for mange videnskabsfolk, der beskæftiger sig med det ydre rum. Astronaut med Jorden i baggrunden kan være en måneplakat, der signalerer dette, rejsen og i sidste ende resultatet af den menneskelige innovation, der er afgørende for, at månen erobres af menneskeheden.

Typer af måneplakater

Photowalls udvalg af måneplakater giver dig en bred palet af muligheder med hensyn til at dekorere dit rum med en bestemt æstetik i tankerne. Der er elementer som Cloudy Moon, der viser os månen, som vi faktisk ser den her på jorden nogle gange, og som indfanger dens skønhed, som vi aldrig kan med almindelig teknologi. Det vil glæde alle, der ser på det, og de vil mindes og tænke på, hvor fantastisk nattehimlen kan være. La Palma Moonshine er på den anden side en mere finurlig og kunstnerisk gengivelse af dette himmellegeme. Den giver dig en måneplakat, der kan passe perfekt ind i dit hjem og endda på dit kontor. Med en fantastisk baggrund og levende farver vil den virkelig få dit rum til at springe ud med en fantastisk visuel vægt.
Produktoplysninger