Astronomiske begivenheder

Selv om der næsten hver måned er masser af fantastiske og forbløffende astronomiske fænomener på vej, kan de mest fremtrædende og berømte astronomiske begivenheder nu være en fast besLæs meretanddel af dit hjem, kontor eller ethvert andet rum, du ønsker at indrette. Plakater med astronomiske begivenheder fra Photowall er rige på detaljer, fyldt med vidunderlige naturlige farver og garanteret maksimal visuel vægt, interesse og effekt. Disse motiver byder på nogle særlige glæder ikke kun for himmelsskuere, men også for nybegyndere og dem, der bare elsker at have noget smukt i deres bolig, virksomhed eller fritidsområde. Kraften og fascinationen ved disse plakater med astronomiske begivenheder er håndgribelig og vil forvandle dit rum til et ekstraordinært sted for dig, din familie, dine venner eller hvem der end lægger øjne på din indretning.

Appel af astronomiske begivenheder plakater

Lige siden begyndelsen af menneskehedens historie har folk kigget op mod himlen for at se, om der var sol, stjerner eller måne til stede, og forskellige kulturer har fortolket disse himmellegemer på forskellige måder. De har fungeret som bindeled mellem civilisationerne og deres guder og som en arbejdskalender. Denne gamle besættelse er allerede en del af menneskets natur, og derfor er plakater med astronomiske begivenheder det ideelle redskab til at indfange denne tiltrækningskraft og skønheden ved himlen over os. Uanset om du føler dig inspireret til at lære om himlens vidundere, solsystemet og al den videnskab, der ligger bag, er plakater med astronomiske begivenheder det fokuspunkt, du har ledt efter. Photowall har alt fra virkelige fotografier, der får dig til at føle, at du rent faktisk er vidne til disse fænomener live, til kunstværker, der kaster et mere kunstnerisk lys på disse naturens vidundere, og har det hele til dig. Vi har medtaget det berømte nordlys, også kaldet nordisk lys og aurora borealis, samt sol-, måne- og totalformørkelser, så du kan se dem. Uanset hvor du sætter disse motiver op, vil du blive den berømte samtale i byen med disse vidunderlige billeder.

Alle øjne mod himlen

Nordlyset, også kaldet aurora borealis, opstår, når små partikler strømmer ud fra solen og rammer Jordens atmosfære. Disse partikler afgiver noget af deres energi til atomer og molekyler af gasser i den øvre atmosfære, men atomerne og molekylerne kan ikke holde på energien. De afgiver den hurtigt som en anden form for energi, som bliver til de farver af lys, som vi kalder polarlyset. Du kan se det på plakater med astronomiske begivenheder som Aurora Borealis over Burntside Lake, en storslået vægdekoration, der vil puste nyt liv i ethvert hjem eller kontor. Disse lys opstår oftest omkring Nordpolen og Sydpolen, fordi de indkommende partikler har en elektrisk ladning. Atmosfæren fungerer i bund og grund som et gigantisk neonskilt. Nordlyset over Troms-kysten i Norge er en anden helt fantastisk astronomisk begivenhedsplakat, der illustrerer, hvor betagende det kan være at se noget lignende.

Eklip i plakater om astronomiske begivenheder

En formørkelse er dybest set, når et himmelsobjekt bevæger sig foran et andet. Der er blot to typer af formørkelser, sol- og måneformørkelser. Solformørkelser opstår, når månen bevæger sig direkte mellem jorden og solen, hvor sidstnævnte helt eller delvist forsvinder i en periode. Solformørkelsen, der har den passende titel Solformørkelse, er en plakat med astronomiske begivenheder, der skildrer dette fænomen næsten nøjagtigt, som man faktisk ville observere det i den virkelige verden. En måneformørkelse finder sted, når månen krydser jordens skygge, hvilket får månen til at forsvinde fra himlen i et vist tidsrum. Under en total måneformørkelse dukker den udviskede måne op igen i et kort øjeblik og ser rødbrun ud. Det skyldes, at noget af det sollys, der når Jorden, bliver spredt tilbage af vores atmosfære. Du kan se hele processen på plakaten med astronomiske begivenheder ved navn Måneformørkelse.
Produktoplysninger
  • Viser 1-39 af 39 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.