Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Interview med mønsterdesigneren Lena Holtzberg

  Vi er glade for at kunne præsentere et nyt designsamarbejde med den svenske tekstilkunstner Lena Holtzberg. Lena har været aktiv som mønsterdesigner i mere end 20 år. Hun har blandt andet haft opgaver for flere svenske tapet- og tekstilfirmaer såsom Höie of Scandinavia og Åhlens, ligesom hun har arbejdet for H&M samt i England og Italien.Tapetkollektionen “Joyous Creations” er hendes første tapetkollektion for Photowall, og den er en hyldest til naturen, hvor blomster og naturens egen pragt står i fokus.
  Tapet: Cheetah Reveries Cognac and Turqouise

  Beckmans og mønsterdesign

  Lena Holtzberg har altid haft interesse for at tegne, og det stod klart lige fra begyndelsen, at det var den vej, hun skulle gå. Under uddannelsen på Beckmans Designhögskola valgte hun at fokusere på mønsterdesign, og efter eksamen i 1997 blev hun straks ansat som designer i H&M’s daværende postordreafdeling Rowells.

  Herefter har hun skabt mønstre til en lang række store svenske tekstil- og tapetfirmaer, og hun har arbejdet for designstudier i England og Italien. I dag er hun freelancer under sit eget mærke Chiconique. I samarbejde med Photowall har Lena designet en tapetkollektion, som hylder naturens skønhed og mangfoldighed.

  Tapet: Resting Tigress Denim and Beet

  “Joyous Creations”- en hyldest til naturen

  Naturen har altid været Lena Holtzbergs største inspirationskilde, hvilket afspejles i både de organiske mønstre og farvevalg.

  Jeg fascineres og forundres over den utrolige artsrigdom, som eksisterer på vores planet, og hvor indviklet og fantasifuldt udformede planter og dyr, der findes. Jo flere usandsynlige, nærmest uvirkeligt specialtilpassede arter jeg støder på, desto sværere har jeg ved at tro på̊ den darwinistiske tilfældighedsteori. I mine øjne er det umuligt ikke at lade sig inspirere af naturen!

  Lena Holtzberg beskriver sin arbejdsmåde som organisk, omsorgsfuld og ukompliceret.
  Den kreative proces begynder med, at hun finder et inspirerende billede af et dyr eller et flot insekt. Billedet bliver mønsterets udgangspunkt. Derefter udvælger hun blomster og blade, som er interessante i form, farve og tegning. Herefter begynder hun at tegne uden at planlægge eller tænke for meget.

  Mine originaler vokser frem på organisk vis, og mit eneste mål er at skabe noget behageligt med flora og fauna i centrum, som kan give andre glæde.
  Tapet: Cockatoo Paradise Honey and Silver

  Tapetkollektionen Joyous Creations består af fem håndtegnede, harmoniske mønstre – Cockatoo Paradise, Resting Tigress, The Iguana Dream, Cheetah Reveries og Butterfly Poetry, som skaber en skøn og behagelig stemning i ethvert rum.

  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.