Fortrydelsesret & Returnering

Vi vil naturligvis gerne have, at du er glad for dit tapet eller maleri fra os, og det er altid muligt at returnere, få dine penge tilbage eller bytte til en anden vare.

30 dages fortrydelsesret

Ud over den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage tilbyder vi altid vores kunder 16 dages ekstra returret på alle umonterede produkter. Du har ret til at returnere eller bytte din vare inden for 30 dage. Fortrydelsesretten gælder 30 dage fra det tidspunkt, du eller en tredjepart, der er udpeget af dig, har modtaget produktet.

Hvis du ønsker at fortryde købet, skal du kontakte os, så hjælper vi dig videre.

Modtager vi meddelelsen om, at du ønsker at annullere købet inden for 30 dage efter modtagelse af varen, er det tilstrækkeligt. Dette betyder, at varen ikke fysisk behøver at være returneret til os inden for 30 dage, men blot at vi skal have din meddelelse om, at du ønsker at annullere købet.

Hvis du har bestilt et tapet, kan du klippe banerne fra hinanden for at gøre det lettere at inspicere tapetet. Selvom du har klippet banerne fra hinanden, er produktet omfattet af den 30 dages returret, og du kan stadig returnere det til os.

Returnering

Når du kontakter os og meddeler, at du ønsker at sende et produkt retur, arrangerer vi returforsendelsen, og vi afholder forsendelsesomkostningerne. Der kan opstå nogle omkostninger i forbindelse med returforsendelsen, og disse bliver du informeret om, når du kontakter os.

Du kan også vælge at arrangere returforsendelsen selv. Hvis du gør det, tager vi intet ansvar for leveringen og refunderer ikke noget, før vi har produktet hos os. I tilfælde af du selv arrangerer forsendelsen, bliver du ikke godtgjort for forsendelsesomkostningerne.

Alle returneringer genbruges.

Tilbagebetaling

Så snart vi har modtaget returneringen, refunderer vi hele beløbet inden for 14 dage. Pengene tilbagebetales via den samme betalingsmetode, som du brugte i forbindelse med betalingen, og der tillægges ingen gebyrer på overførslen.

Vi godtgør ingen monteringsomkostninger, hvorfor det er vigtigt at kontrollere, at produktet lever op til dine forventninger, inden du monterer det.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?