New Trend - Woodland Moments/2022

Kollektion:

New Trend - Woodland Moments/2022

Tank på den kraftige blæst fra havet. En dæmpet blå horisont. Disede nuancer. Måske kunne man kalde denne trend for den "intellektuelle trend". Her diskuteres politik, klimaindvirkninLæs mereg og lukkede kredsløb. Man tænker nye tanker. Stiller spørgsmålstegn ved gamle sandheder. Men ingen ved, hvordan det ender…

Den blå farve er hjørnestenen i Woodland Moments. Blå signalerer tryghed og ro – noget vi er nødt til at mærke, inden vi langsomt tør forlade vores vante mønstre. Det giver kraft og energi at søge ud til havet. Forskellige nuancer af blå symboliserer rent vand og frisk luft, noget vi nu mere end nogensinde forstår den sande værdi af.

Tågeblå, himmelblå, dyb blå i kombination med mosgrøn og muligvis en bærrød accentfarve. Du kan kombinere med stoffer og bløde former, genanvende elskede ejendele på en ny måde og tilføje smuk kunst og interessante bøger – på den måde bliver hjemmet ikke kun komplet, men også varmt, hyggeligt og trygt.

Udvalgt af:
Photowall
Udvalgt af:
Photowall
  • Viser 1-30 af 30 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.