New Trend - Silent Shores/2022

Kollektion:

New Trend - Silent Shores/2022

Denne trend favner både det minimalistiske og det jordnære og åndelige. Et møde mellem to livsstile, som forenes i et ønske om en ny start og et liv uden stress og angst. Silent ShoreLæs meres skaber rumlighed og energi til at fjerne informationsoverload og skærmbilleder til fordel for samvær, nærvær og stilhed. Livet er her og nu!

Farverne er afslappende, med en ret ydmyg men virkelig smuk farveskala. Fra råhvid, gennem sarte lag af gråt til beige og brune nuancer. Inspirationen kommer fra de kølige novemberbølger, der ruller ind mod de nordiske sandstrande. Ler og sediment, kalksten og rene skaller kan også give farve til denne trend.

Silent Shores giver en smuk og enkel base, der danner et perfekt grundlag, er nem at style og kombinere med klassiske ting og personlige favoritter. Til dig, der er mere tiltrukket af det minimalistiske – lad basen være enkel og gruppér din indretning efter farveskalaen, så du opnår et sobert look og skaber kontraster med et mix af taktile materialer som glas, uld og keramik.

Udvalgt af:
Photowall
Udvalgt af:
Photowall
  • Viser 1-25 af 25 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.