Tilpas og bestil Pris 314 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Indstillinger

Dimensioner:

cm

cm

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tilpas motivet:

Tapetkvalitet

  • Indstillinger

    x cm

  • Tapetkvalitet

    ...

  • Læg i indkøbskurven: ...

    Ordren sendes inden 4 dage (i øjeblikket 5–8 dage)

Funky Letters

Gør det sjovt at lære noget ved at have dette animerede tapet installeret rundt om på dit barns værelse. Funky Letters Wallpaper skaber en spændende stemning omkring dit barns rum. Hvis det er ret kedeligt for dem at lære ABC'er, så vil det hjælpe dem med at lære det uden at have svært ved det, hvis du installerer dette tapet på deres værelse. Forestil dig, at de vågner op hver dag med dette tapet rundt om deres væg, der vil opbygge deres fortrolighed med hvert bogstavs farver, design og positioner for at hjælpe dem med at interessere sig for det og lære det udenad i sidste ende. Dette tapet er ikke dit typiske undervisningsmateriale, fordi dets design udgør et godt interiør, der netop er det, som praktiske forældre eller værger har brug for. Funky Letters Wallpaper gør et kønsneutralt børneværelsesinteriør til et børneværelse Når vi forbereder os på vores lille barns ankomst, er det kun normalt at forberede sig på, at de skal træde ind i denne verden forberedt, elsket og passet på. Men det typiske dilemma, som vi altid støder på, går med deres værelse. Denne del har brug for måneders forberedelse og opbygning. Det er derfor, folk begynder at bygge det, selv før de kender deres børns køn. Men med denne Funky Letters Wallpaper eksistens, vil du vide, at der er mange måder at få dit børneværelse til at se perfekt ud på uden at være bekymret for, om dets interiør passer til dit barns køn. Hvad passer godt med Funky Letters Wallpaper Da dette tapet har komplementerende farver af grå, gul og sort med sin hvide baggrund, vil det at vælge en nuance lysere eller tættere på disse farver blande elementerne omkring dit værelse. Dit gulv kan være farvet brunt med et hvidt tæppe til at fremhæve det. Stole, borde og sengerammer i lyse farver i gul eller brun kan tilføje til tapetets karakter. Antag, at du foretrækker at tilføje tilbehør til babyer, som f.eks. tøjdyr og displays med farverige toner. I så fald vil det uden tvivl se bedre ud, hvis dette tapet er parret med andre vægge farvet hvidt, så de andre farverige elementer også vil skille sig ud på samme måde, som de funky bogstaver i tapetet gør.

Om produktet:

Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage (i øjeblikket 5–8 dage)
Produkttype:
Tapet (fås også som billede på lærred, plakat)
Varenummer:
e21835
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage (i øjeblikket 8–12 dage).

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5–8 dage): Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5–8 dage). Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e–mail.

Monteringsvideo

Download monteringsvejledning

Vi kan ændre billedet

Vil du ændre farver, tilføje objekter eller ændre proportioner? Vores dygtige grafikere kan tilpasse billedet på mange forskellige måder.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5–8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.