Vintage

Hvis du er typen, der er begejstret for shabby-chic-møbler og tilbringer timer på loppemarkedet, hvis du er en person, hvis hjem har sin del af retropynt og malerier fra en tid, der fLæs mereor længst er forbi og glemt, eller hvis du har en dyb forkærlighed for det gammeldags, er dette dit ideelle sted. Vores fremragende vintage vægmalerier giver dig en flugtvej til fortidens dage, så du kan omfavne historien og alle dens romantiske toner, samtidig med at du forbliver solidt i nutiden med alle dens moderne bekvemmeligheder. Med et repræsentativt stykke fra alle tænkelige niveauer er vintage vægmalerier godt repræsenteret, og vores mulighed for tilpasning giver dig mulighed for at lege med forskellige motiver for at give dit rum den stemningsfulde atmosfære.

Interessante klassifikationer

Vores førsteklasses vintage vægmalerier i første klasse vil helt sikkert begejstre dig med deres charme og lune og straks forvandle dit rum til et mindeværdigt sted at besøge og en god samtale starter blandt dit selskab. Med valgmulighederne, der spænder fra vintage dyr til vintage typografi og alt derimellem, er der helt sikkert plads til enhver form for område at dekorere og i enhver tænkelig stil. Desuden har du mulighed for at personliggøre alle disse genstande, der passer til dit primære dekorationsprincip. Gennemse vores gigantiske udvalg af vintage vægmalerier for at finde dem, der får dit hjerte til at slå hurtigere for gamle dage.

Vintage kunst og design vægmalerier

Et meget engagerende niveau i vintage vægmalerier tilbyder dig maleriske, men spændende gengivelser af kunstværker. Der er kort og plakater, som er meget iøjnefaldende og helt sikkert vil være et hit blandt dine besøgende. De vintage vægmalerier, der er helt sikkert fremragende til dit hjem, men også til kontoret, lægger stor vægt på dæmpede farver, men uden at gå på kompromis med energien i rummet. Et godt eksempel på dette er Travel Amour, et dejligt ark med bløde farver, men et design, der skiller sig ud og giver dit rum et frisk pust og et strejf af raffinement.

Rejse gennem tiden

Vi kan alle være enige om, at vi gerne ville prøve at rejse i tiden mindst én gang. Der er noget ved forgangne dage, som altid har fascineret den menneskelige natur, fordi vi ikke kan vide, hvor vi er på vej hen, hvis vi ikke ved, hvor vi har været. Vores fantastiske detaljerede vintage vægmalerier af høj kvalitet giver dig mulighed for at kigge ind i fortiden med kategorierne vintage byer og steder og vintage kort og flag. Et af dem er Creation fra 1889, der viser Eiffeltårnet, og som øjeblikkeligt transporterer dine øjne til et århundrede siden. Med vores forførende og yndefulde æstetik vil disse gammeldags illustrationer vække en følelse i dig og fremkalde en reaktion hos dine gæster.

Transport vintage vægmalerier

En anden betagende serie vintage vægmalerier relaterer sig til transit og bevægelse. Det er vidunderlige portrætter af tidsløse fly, skibe, biler, motorcykler og mange flere. Tag ikke fejl, de ovennævnte er ikke kun for fortidens aficionados, men passer også ind i den moderne mode for dekoration. Da disse vintage vægmalerier ikke kun er fotografier, men også ualmindelige oliemalerier, retroplakater og smukke kunstværker, kan du indarbejde dem problemfrit med den visuelle vægt, du forsøger at opnå i forskønnelsen af dit hjem eller kontor.

Menneske person

I vores arsenal af vintage vægmalerier sætter vi også spotlightet på ikoner fra gamle dage. Prominente personer som Audrey Hepburn, Ingrid Bergman og Marilyn Monroe er med i denne sektion. Aud 1960 er særligt smuk, gengivet i stram sort/hvid, og fremhæver Miss Hepburns smukke sofistikering. Billeder af denne Hollywood-adel vil helt sikkert være et hit næsten hvor som helst, du hænger det op, da hun, ligesom vores førsteklasses vintage vægmalerier, er tidløs.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.