Forbrydelse

Krimier og dramaer har været en fast bestanddel af film og tv, siden disse underholdningsredskaber blev opfundet. Denne genre har vist sig at være spændende, fascinerende og utrolig sLæs merejov at se og følge på skærmen. Det er den type historier, hvor grænsen mellem hovedperson og antagonist er sløret. Nogle hovedpersoner skildrer karakterer, der typisk klassificeres som skurkens opførsel. Omvendt udviser nogle antagonister træk, som normalt er mere forbeholdt den gode mand. Photowall lader dig nyde denne spændende genre med sin egen serie af vægmalerier med kriminalfilm. Disse fantastiske billeder viser nogle af de mere ikoniske og velkendte karakterer, som vi er blevet kendte navne siden deres tilblivelse. Placér et par af disse kriminalitetsvægmalerier i din stue, og giv rummet glitter og glamour fra selve showbusinessen. Dine kære og kolleger vil ikke kun sætte pris på og beundre disse kriminalitetsvægmalerier, men vil også finde grunde til at frekventere dette sted så meget som muligt. Disse kriminalitetsvægmalerier kan forvandle dit hjem til et virtuelt underholdningssted, som alle kan nyde. Der er ikke noget sted i din bolig i byen, som ikke vil drage fordel af disse vægmalerier til kriminalitet.

Svært i kriminalitet vægmalerier

I slutningen af 60'erne blev en talentfuld ung italiensk skuespiller ved navn Al Pacino fra Cassavettes-skolen i New York uventet valgt til at spille den gådefulde efterkommer af en stor organiseret kriminalitetsfamilie i Francis Ford Coppolas filmiske mesterværk The Godfather. Valget af den dengang ukendte Pacino vakte opsigt i showbiz-kredse. Men hans skuespillerpræstationer blev hurtigt bevist uden tvivl med filmens biografpremiere. Pacino fulgte derefter op på denne ikoniske rolle med flere andre portrætter, som har været indprentet i publikums bevidsthed siden dengang. Photowall giver dig noget at beundre med "Serpico", "Godfather-Al Pacino og Marlon Brando" og "Cruising-Al Pacino" i sin fine serie af vægmalerier om kriminalitet. Hæng flere af disse vægmalerier op i dit opholdsrum, mens du ser disse film, og få dig et filmmaraton lige i dit hjem. Mærk energien og grusomheden fra disse film med disse kriminalitet vægmalerier overalt omkring dig. Hollywood har aldrig været tættere på din bolig end med disse fine crime vægmalerier på alle vægge i din bybolig. Tristhed er sikker på at gøre en exit.

Indviklet i kriminalitet vægmalerier

Efter Pacino blev en anden ung italiensk skuespiller opfordret til at spille den yngre version af selveste Godfather i anden del af filmen. Denne skuespillers navn var Robert DeNiro, og ligesom Pacino fik han med udgivelsen af denne efterfølger alle de nej-sigere og kritikere, der tvivlede på hans evner, til at tie stille. Senere blev han opfordret af mesterinstruktøren Martin Scorsese til at spille flere roller, som har gjort ham populær i offentligheden og har præget ham med en hård og klog personlighed på det store lærred. Photowall giver dig mere at elske med "Robert de Niro i Taxi Driver", i sin fantastiske samling af vægmalerier med kriminalitet. Dette billede viser den forstyrrede unge chauffør, der leger med en persona, som han ønsker at vedtage. Hæng et par af disse vægmalerier om kriminalitet op i dit opholdsområde for at bringe morskab og en følelse af eventyr til rummet. Giv en hyldest til Travis Bickle ved at vende dig mod spejlet og spørge: "Taler du til mig? Disse vægmalerier om kriminalitet vil ikke kun bidrage til din afslapning, men vil også tilføre rummet en hård og vittig atmosfære, som er svær at modstå.

Fammet og anerkendt

I hele film- og tv-tiden er kriminalgenren, hvad enten den er dramatisk, spændende eller komisk, blevet nydt og fejret af publikum i alle aldre i hele verden. Nogle af de mere bemærkelsesværdige skuespillere, der har spillet i denne genre, er Richard Roundtree, Claudia Cardinale, Hanna Schygulla, Humphrey Bogart, Clint Eastwood og Peter Lawford for blot at nævne nogle få. Det var den geniale franske filosof Balzac, der engang skrev: "Bag enhver lykke er der en forbrydelse. Og der er bestemt blevet skabt formuer med disse bemærkelsesværdige film og tv-serier. Placer et par af disse vægmalerier med kriminalfilm i dine gange for at gøre det mere spændende at bevæge sig fra rum til rum. Hæng et par af disse billeder op i din spisestue, og se, hvordan samtalen langsomt går over til underholdning og disse vidunderlige kriminalvægmalerier. Selv dine børns soveområder og legepladser vil blive oplivet med disse kriminalitetsvægmalerier hængende på væggene. Se, hvordan de samles omkring disse fantastiske billeder og begynder at udspørge dig om en æra inden for underholdning, der kom før dem. Der vil aldrig være et kedeligt øjeblik i dit hjem med disse vægmalerier om kriminalitet.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider