Filmkarakterer

Lige siden mennesket for første gang oplevede de nye vidundere i underholdningsverdenen, som kaldes film og senere tv, er der visse karakterer, som har sat sig fast i det globale publLæs mereikums kollektive psyke. Fiktive figurer, som vi har lært at elske, og som er blevet en lige så stor del af vores hverdag som de opgaver, vi udfører, mens vi ser dem. Photowall hylder disse ikoniske figurer i sin egen serie af vægmalerier med fiktive figurer. Disse billeder viser nogle af de mest elskede og værdsatte figurer, som vi har nydt godt af i film og tv. Forvandl dit hjem til et sandt film- eller tv-studie ved at hænge et par af disse vægmalerier med fiktive figurer op i din stue. Den sjov og morskab, der er bragt ind i dette rum, vil være meget indlysende, når din familie og dine gæster bliver ved med at finde undskyldninger for ikke at forlade dette område. Fyld dit hjem med showbusinessens elektricitet med disse vægmalerier med fiktive figurer rundt omkring i hele hjemmet. Der er ikke noget rum, væg eller område, hvor disse vægmalerier med fiktive figurer ikke vil se perfekt ud. Jo flere af disse billeder du samler, jo større bliver den sjove og spændende faktor i dit hjem.

Ikonisk i fiktive figurer vægmalerier

Der skal meget til, før en film eller et tv-program kan nå fra idé til selve skærmen. I tilfælde af film skal manuskriptet godkendes, der skal findes en producent, studiet skal frigive produktionsmidler, og castingen skal være perfekt. Selv da spiller ting som planlægning og logistik stadig ind. Før en tv-serie bliver lavet, skal der forelægges et pilotafsnit, som producenterne skal se. På baggrund af styrken af dette ene pilotprojekt besluttes det, om der skal laves flere afsnit, eller om serien skal blive til noget. Photowall giver dig en smagsprøve på livet på settet med "Mermaid Castle", "Victorian Wars" og "Teenage Mutant Ninja Turtles" i sin brede samling af vægmalerier med fiktive figurer. Det første billede forestiller den elskede Ariel i Disney-filmen Den lille havfrue. Det andet er en leg med karaktererne fra den ikoniske film Star Wars, og det tredje er et billede af det berømte tv-hit fra 90'erne om en kvartet af kriminalitetsbekæmpende skildpadder. Lad disse vægmalerier med fiktive figurer bringe lethed og en følelse af legesyge ind i dit hjem.

Fejret i vægmalerier med fiktive figurer

Det siges, at under produktionen af den første udgave af filmen King Kong blev der brugt tusindvis af hestehaler til at skabe pelsen på den gigantiske gorilla. Skuespillerinden Fay Wray spillede den første ulykkelige jomfru, som den mægtige abe forelskede sig i, og det er hendes præstation, der konstant bliver kopieret af skuespillerinder i de fremtidige versioner. Photowall giver dig et glimt af det gamle Hollywood med "King Kong" og "King Kong-Fay Wray" i sin klassiske serie af vægmalerier med fiktive figurer. Disse unikke billeder ville se fantastiske ud i dine fritidsrum. Placer dem oven på dit fjernsyn eller hjemmebiografapparat, mens du ser den originale film, og føl dig som om du faktisk var til premierevisningen af denne film. Inviter dine venner og kolleger over for at dele oplevelsen med dig ved at lade dem vælge, hvilke dele af filmen de bedst kan lide. Byt Hollywood-trivialiteter med hinanden, og få en eftermiddag ud af det, mens du er omgivet af disse fiktive figurer på vægmalerier rundt omkring dig. Timerne vil flyve forbi ubemærket, mens I diskuterer og griner over disse fantastiske billeder.

Populær og elsket

Hollywoods overlevering fortæller, at de to mest succesfulde filminstruktører i vores tid, Steven Spielberg og George Lucas, engang tjente som personlige assistenter på filmsettet hos den legendariske japanske instruktør Akira Kurosawa. Det er derfor, at de fleste af historierne om disse to store stjerner i branchen har rod i emnerne i denne japanske instruktørs film. Photowall giver dig endnu mere at elske med "Extra Terrestrial-Henry Thomas", "Victorian Wars Lord Vadersworth" og "Victorian Wars Sir Yodington" i sin pragtfulde samling af vægmalerier med fiktive figurer. Disse billeder skildrer nogle af de figurer, der er blevet kendte navne på grund af deres enorme popularitet. Hæng et par af disse vægmalerier med fiktive figurer op i dine opholdsrum, og føl, at dagens bekymringer og problemer simpelthen falder væk. Et par af disse vægmalerier med fiktive figurer i dine børns soveområder og legekroge vil fylde dine små med ærefrygt og holde dem beskæftiget en hel eftermiddag. Du kan endda hænge disse vægmalerier med fiktive figurer op i dine gange for at give rummet en atmosfære som et filmstudie. Der er ikke noget sted i dit hjem, hvor vægmalerierne med fiktive figurer ikke vil være et sikkert hit.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider