Film og tv

Vores sortiment af vægmalerier til film og tv vil helt sikkert vække mange følelser, da disse motiver dækker hele spektret af visuel underholdning. Disse varer fra øverste hylde kan bLæs mereruges i stort set alle typer rum, uanset om du vælger det til dit hjem, kontoret eller et andet personligt rum, som du ønsker at forskønne. Velplacerede film- og tv-vægmalerier har en stor visuel vægt og interesse og revolutionerer et rum fra det almindelige til det bemærkelsesværdige. Med vores enorme udvalg af forskellige temaer, designs og stilarter har du tv-billedernes verden for dine fødder.

Different stroke for different folks

Mangfoldigheden i vores sortiment af film- og tv-vægmalerier er så omfattende, at der vil blive taget højde for enhver alder, interesse og baggrund. Vores forskellige underkategorier er blevet arrangeret bekvemt for dig, så din research bliver let for øjnene og hurtigt specifik. Vægmalerier til film og tv består af skuespillere og skuespillerinder, animation, klassikere, kultfilm, musicalfilm og vintagefilm. Du er sikker på at finde det optimale valg til dine designplaner.

Ikoner i film og tv vægmalerier

Hvad er det første, du kommer til at tænke på, når du hører eller læser om tv og film? Logisk set er det de personer, der portrætterer karaktererne på skærmen. Derfor har vi samlet billeder af legendariske skuespillere og skuespillerinder i vores film- og tv-vægmalerier af højeste kvalitet. Uanset om du foretrækker virkelige fotografier eller kunstneriske gengivelser, har vi alle legenderne på det store lærred repræsenteret i begge dele. Mændene vil måske gerne have The Outlaw Josey Wales - Color i deres mandehule eller kontor, et meget cool billede af den eneste ene Clint Eastwood i fuld cowboy-mode. Kvinderne kunne i mellemtiden foretrække kunstværket Girl Next Door, der viser den ensomme Audrey Hepburn i en fantasifuld collage af udklip, klistermærker og trykte materialer.

Noget for børnene

Animation er en visuelt indtagende afdeling, især for små børn. Disse film- og tv-vægmalerier er perfekte til dit barns soveværelse eller børnenes legeværelse eller studieområde og bringer et element af sjov og helt sikkert nydelse for de små ind i dit pegede område. Paw Patrol er væsentligt populær og derfor repræsenteret talrigt. PAW Patrol - Off Duty vil helt sikkert glæde ethvert barn, da det viser alle hans eller hendes yndlingsfigurer fra serien i én levende og blomstrende illustration. Muminmændene er også meget elsket, især i Skandinavien, og har masser af morsomme portrætteringer i vores samling af film- og tv-vægmalerier.

Musikalske film & TV-vægmalerier

Musikken spiller en stor rolle i vores investering i film, da den kan diktere stemningen og vores egen indstilling til de historier og roller, vi ser. Musicals kombinerer de magiske elementer fra både den visuelle og auditive verden, som fascinerer og fanger vores hjerter. Mission from God har en vidunderlig nostalgisk stemning, som ville passe til enhver stue eller gang med sin gengivelse af Blues Brothers i smukke skitser. Vi har også vægmalerier fra film og tv af selveste kongen, Elvis Presley, som tager sin karakteristiske positur og udstråler sin berømte charme. Bring biografens tiltrækningskraft og fortryllelse ind i dit ønskede rum!

Retroplakater

Plakater af den gamle skole er et andet moderigtigt emne, hvis du planlægger at udsmykke dit hjem eller kontor med en smart udsmykning. Der er masser af muligheder i vores serie af film- og tv-vægmalerier, såsom filmplakat Casablanca, en af de mest genkendelige film nogensinde, med Humphrey Bogarts og Ingrid Bergmans udødelige partnerskab i spidsen. Det ville være et utroligt centerpiece til et cinephilt værelse, en spændende inddragelse i en stilfuld foyer eller endda noget forførende i kontorets fællesrum.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.