Både

Mærk ebbe og flod, der blidt svajer din båd, mens du vugger ind og ud af drømmeland. Vær kaptajn på dit eget skib med et vægmaleri med bådvægge, som indkapsler et liv, der ikke er begLæs mererænset af det banale eller almindelige. Tapeter med et bådtema skildrer en pionerånd, en person, der fører an. Det er tapetet for en person, der ikke er bange for at prøve det ukendte farvand. Tag roret på en båd og styr dig selv ind i nye eventyr, der skal erobres hver dag.

Både vægmalerier til at tilføje krydderi til dit interiør

Vi ønsker alle, at vores interiør skal se indbydende og attraktivt ud. Hvem ønsker at have et kedeligt og kedeligt rum, ikke sandt? I disse dage er det så nemt at få inspirationer. Med den nuværende teknologi, vi har, er der mange valgmuligheder og ideer til rådighed. En af de innovative og kreative vægbeklædninger i disse dage er vægmalerier. Ud over dens effektivitet er designene simpelthen fantastiske. Photowall har et bredt udvalg af designs, der nemt kan få ethvert rum til at se fantastisk ud. Fra komiske tegneseriefigurer til smukke naturskønne udsigter, vi har det rigtige design til dit hjem og andre opholdsrum. Et af de attraktive designs er vægmalerier med både. En samling af tiltalende designs, der helt sikkert vil blive beundret af dem, der elsker vandet og dem, der er tiltrukket af nautiske ting. Med imponerende billeder, der vil give liv til dit interiør, vil du helt sikkert være i stand til at skabe det interiør, som du har drømt om. Billederne viser også de forskellige både fra forskellige perioder, som også kan fortælle historier om, hvordan både har været en del af vores historie og civilisation. Viser også i skønne farver til at sætte stemningen og atmosfæren i rummet. Vælg dit mest elskede Boats vægmaleri og tilføj det til dit soveværelse eller din stue, og du vil få et afslappende og beroligende rummiljø. Derudover ved vi alle, at de unge elsker at have deres egne eventyr. Som sådan er det at skabe et nautisk tema i deres værelse en af de bedste gaver, vi kan give dem. Med brug af et fantastisk vægmaleri design efter eget valg og tilføjelse af dekorative genstande, stof og puder vil dit barn helt sikkert få en akvatisk verden, som de vil være taknemmelige for at have.

Både i vores levetid

En tidløs transportform, der nogensinde er opfundet. Både er vidunderlige fartøjer, der bruges til at transportere mennesker, fragt, varer og andre. Det er en af de effektive måder at bevæge sig fra et sted til et andet på, da omkring to - trediedele af vores planet er dækket af vand. Både har været transportmidler siden de tidligste tider. En masse arkæologiske beviser har vist, at både har tjent menneskeheden i lang tid. Der er tydeligvis forskellige både, der anvendes. Der er både dem, der drives af mennesker, af sejl og de motoriserede. Tidligere var de fleste både lavet af naturlige elementer som f.eks. træ. Selv om der også blev brugt rør, bark og dyreskind. Blandt de tidlige både kan nævnes den bundet rørformede båd, der blev set i det gamle Egypten, kanoen af birkebark, kajakken og korakken, der var beklædt med dyrehud, og den uddybede kano, der blev lavet af en enkelt træstamme. Senere er der blevet skabt mange både med jern- eller stålrammer, men stadig med planker af træ. I midten af 1800-tallet fik franskmændene patent på ferrocementbåde, og de opfandt navnet "ferciment". Efterhånden blev metoden og materialerne kopieret over hele verden. Allerede i midten af 1960'erne blev der fremstillet både af glasfiber. Dette materiale er populært blandt både til fritidsformål.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.