Baseball

Baseball har længe været hyldet som USA's foretrukne tidsfordriv. Der er i øjeblikket 30 hold, der spiller i den professionelle Major League Baseball, både i USA og i Canada. BaseballLæs mere er blevet spillet professionelt i USA siden 1860'erne, men selve spillet har eksisteret langt tidligere end det. Photowall hylder denne store amerikanske sport i sin egen serie af baseball-vægmalerier. De billeder, der er vist her, er nogle af de mest ikoniske inden for sporten. Hæng et par af disse baseball-vægmalerier op i din stue for at give rummet en atmosfære af at være på banen, rundt om diamanten, før det første kast er kastet. Disse baseball-vægmalerier vil tilføre hvert eneste rum i dit hjem energi og en enorm ånd af venlig konkurrence som ingen andre billeder kan. Placer et par af disse baseball-vægmalerier i dit fritidshjem sammen med dine vanter, kasketter og trøjer, og forvandl det til en sand helligdom for din kærlighed til denne sport. Tag din familie og dine kære med til boldspil uden at skulle forlade dit hjem med disse fantastiske baseball vægmalerier omkring dig. Du kan nærmest lugte hotdogs og publikums brøl.

Energetisk i baseball vægmalerier

Baseball spilles af to hold. Hvert hold består af en kaster, catcher, shortstop, første base, anden base, tredje base, en venstre markspiller, en midtbanespiller og en højre markspiller. De officials, der bestemmer spillet og træffer de vigtigste beslutninger, kaldes dommere. Der er ni innings i hver kamp, og der skiftes to gange mellem holdene pr. inning. Photowall hylder dette vidunderlige amerikanske spil med "New York Yankees" og "Batting Cages" i sin fantastiske samling af vægmalerier med baseballvægge. Disse billeder skildrer et af de mest populære steder at spille denne sport, mens det andet er et hegnsmaleri, der viser en vante, der fanger en bold. Placer disse baseball-vægmalerier i dine opholdsrum, og mærk dynamikken fra sporten gennemstrømme dit væsen. Bliv elektrificeret og glem dagens bekymringer med disse baseball vægmalerier omkring dig. Sæt dig i din yndlingsloungestol med en hotdog og en sodavand og føl dig som om du er på bænken med dit yndlingshold. Disse baseball-vægmalerier vil med garanti bringe spændingen og spændingen ved denne storslåede sport ind på væggene i dit hjem.

Thrilling in baseball vægmalerier

I USA er baseball ikke kun en sport, men er også blevet en kulturel tradition. De ikoniske spillere og de legendariske bedrifter, de har udført, er blevet legendariske. En af de mest berømte af dem er Herman "Babe" Ruth. Babe var en portræt fyr, der slet ikke passede ind i profilen på en moderne atlet. Han var fed, langsom, konstant fuld og havde et dårligt humør. Hans listigheder uden for banen var nogle af de mest berygtede, som nogen atlet nogensinde har begået. Hans affærer med kvinder var legendariske. Men når det kom til baseball, var det som om Babe havde en vis magi over sig. Han deltog ikke i nogen forårstræning, men når han stod på banen, var hver eneste kast, han fik kastet, et homerun. Det var som om han var en maskine, der genererede homerun efter homerun efter homerun, som om han var i stand til at forudsige præcis, hvor bolden skulle hen. En solrig eftermiddag, da han nærmede sig afslutningen af sin karriere, blev Babe hyldet af et helt stadion under en af hans kampe. Han svarede ved at pege nøjagtigt på, hvor han ville sende bolden hen for at lave et homerun, og han fortsatte med at sende den præcis derhen.

Legendarisk og udødelig

Nogle af de mere produktive atleter i sporten er Ty Cobb, Hank Aaron, Walter Johnson, Honus Wagner, Ted Williams og Willie Mays for blot at nævne nogle få. De præstationer, de udførte i sporten, var tæt på overmenneskelige. Deres legendariske præstationer tales der stadig om den dag i dag. Under Anden Verdenskrig, hvor mændene blev kaldt til kamp i fjerne egne af verden, fik kvinderne mulighed for at spille denne spændende sport. De blev kaldt The Women's All-American Team, og de fortsatte den tradition, som mændene var et eksempel på i disse vanskelige tider. Disse baseball-vægmalerier tjener ikke kun som fine ornamenter, men som påmindelser til os alle om en stor amerikansk arv, der har overlevet krig, stridigheder og depression. Placér et par af disse baseball-vægmalerier i dine børns soveområder og legekrog, og læn dig tilbage, mens du ser, hvordan de drager mod disse fine billeder. Brug disse baseball-vægmalerier som en indledning til at lære dem om den fantastiske historie og fremtiden for denne fantastiske sport.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider