Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Photowall pifter værelset op i ægte Star Wars-stil

  Det er May the Fourth, og før den store Star Wars-dag piftede vi sammen med Trendstefan et loftsrum op på tapetfabrikken i ægte Star Wars-stil.

  Hjemme hos Tomas var der ingen tvivl, da familiens loftsrum skulle have en ansigtsløftning. Det blomstrede tapet måtte vige for noget mere Star Wars-inspireret. Favoritkaraktererne fra succesfilmen flyttede ind i form af et tapet.

  At loftsrummet i familiens funkishus er blevet forvandlet til et lille Star Wars-rum kommer næppe som nogen overraskelse for Tomas' venner og familie.

  – Jag har været vild med Star Wars, lige så længe jeg kan huske. Som lille samlede jeg på ALT, der havde med Star Wars at gøre – lige fra avisudklip og ispapir til biografreklamer og kuglepenne. Samlermanien har altid gået hånd i hånd med interessen og har altid været der, fortæller Tomas.

  Tomas' førstefødte er navnesøster til den kendte Star Wars-karakter Princess Leia Datteren Leia på tre år er også den i familien, som deler Tomas' største interesse.

  – Leia kan allerede navnene på alle de forskellige figurer og rumskibe i filmene. Hun elsker også at fortælle resten af familien om Star Wars-fakta, og hendes reaktion, da hun første gang trådte ind i loftsrummet efter forvandlingen, var helt fantastisk. Da kunne man virkelig se, at hun var en rigtig Star Wars-fan.

  Da loftsrummet skulle renoveres, var idéen, at det skulle være et familierum, som skulle kunne bruges til både leg og hyggeaftenen foran tv'et. Nu er det en ægte Star Wars-hule, selvom resten af familien også har fået opfyldt deres ønsker til rummets funktion. Alle vægge blev tapetseret med forskellige Star Wars-motiver fra Photowall, og Tomas' Star Wars-samling kan endelig komme til sin ret.

  – Den største udfordring var finde et tapetmotiv, der passede til rummets udformning, men nu, hvor jeg ser resultatet, er jeg supertilfreds. Tapeterne skabte virkelig den helt rigtige stemning i hele rummet og danner en fin baggrund til mine Star Wars-figurer. Det er ekstra sjovt, at resten af familien også er tilfredse. Nu skal jeg bare have sat nogle hylder op, så jeg kan få min samling op. Så er rummet helt færdigt, afslutter Tomas.

  Fakta om Tomas:

  Alder: 38 år
  Familie: Hustru og to Star Wars-frelste børn
  Interesse: Star Wars i alle former
  Favoritting: Det meste, der handler om Star Wars, og som har fulgt mig siden barndommen – alt lige fra figurer til avisudklip
  Mening om den nye film: De er lykkedes dem ganske godt med at fase de gamle karakterer ud og introducere nye, men samtidig bevare den rigtige Star Wars-stemning – så jeg er tilfreds!
  Hvad skal du lave på ”May the Fourth”? Hos os er alle dage ”May the Fourth”.

  Sådan her så loftsrummet ud inden tapetseringen og Trendstefans flotte styling: 

  Resultatet efter styling og tapetsering: 

  Star Wars - Poster 4
  Star Wars - Poster 4

  Star Wars-motivet "Poster 4"

  Star Wars - R2-D2 and C-3PO Tatooine
  Star Wars - R2-D2 and C-3PO Tatooine

  Motivet – Star Wars – R2-D2 and CP 3O Tatooine

  Star Wars - Coruscant Buildings 1
  Star Wars - Coruscant Buildings 1

  Motivet – Star Wars – Coruscant Buildings 1

  Motiverne – Star Wars – Stormtrooper, Star Wars – Millennium Falcon Space, Star Wars – Death Star 2, Star Wars – Yoda Close Up

  Alle fotos er stylet af Trendstefan.

  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.