Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Photowall – 10 years in style

  For 10 år siden begyndte Photowall med at trykke tapeter til alle mulige stilarter, personligheder og miljøer. For at fejre deres 10-års jubilæum har de sammensat en kollektion med kundernes absolutte yndlingsmotiver gennem årene. Dog har motiverne fået et lidt nyt udseende.
  Cosmic Abstraction

  Hver dag ser vi mange forskellige stilarter. I de hjem, vi lever i, i det tøj, vi har på, og på de steder, vi besøger. I Photowalls jubilæumskollektion hyldes den personlige stil og viljen til at gå sine egne veje. Det er en tapetkollektion, hvor alt er muligt bestående af klassikerne Sunbeam Through Trees, Bright Brooklyn Bridge og World Map Detailed i en helt ny forklædning.

  – Fototapet opleves af mange som lidt fantasiløst og umoderne, og det afholder måske nogen fra at vælge det. Med vores jubilæumskollektion ønsker vi at vise vores klassikere på en ny måde og give dem nyt liv. Vi vil vise, at fototapet måske alligevel er din stil, og at alt er muligt med lidt fantasi og fototapet. Det handler bare om at turde, siger Nora Felin, der er markedschef hos Photowall.

  Jubilæumskollektionen omfatter også et nyt motiv udarbejdet af illustrator Cecilia Carlstedt. Motivet Cosmic Abstraction symboliserer fremtiden med subtile, lyserøde himmelstrøg og grønne og grå planeter.

  – Da vi i 2006 meddelte, at vi ville tilbyde et så traditionelt produkt som tapet, men bare via internettet, var der mange, der løftede øjenbrynet, men min bror Charlie og jeg stod fast. Vi ville udfordre det, der allerede var, og lave det på en ny måde. Helt digitalt. Det vil vi fortsat i dag, og det synes jeg også, Cecilias motiv gør – udfordrer. Det fylder, er personligt og innovativt – noget, vi synes, symboliserer fremtiden og alle de muligheder, der findes med digital teknik, siger Niklas Johansson, der er grundlægger og underdirektør hos Photowall.

  Jubilæumskollektionens fire motiver fås kun hos Photowall og bestilles som fototapet efter mål. Sunbeam Through Trees, Bright Brooklyn Bridge og World Map Detailed koster 229 kr. pr. kvadratmeter, og Cecilia Carlstedts motiv Cosmic Abstraction koster 247 kr. pr. kvadratmeter.

  Sunbeam Through Trees
  World Map Detailed
  Bright Brooklyn Bridge - b/w

  Alle fotos i kollektionen er stylet af Joanna Lavén og fotograferet af Idha Lindhag.

  Presserom
  Pressebilleder i en høj opløsning -  Photowall - 10 Years in Style

  Presserum – se de tidligere pressemeddelelser 
  Billeder i høj opløsning fra tidligere pressemeddelelser  

  Ved interviewforespørgelser, udlån af mediemateriale og anden information bedes du kontakte Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, tlf. +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Vi er overbeviste om, at væggene i et rum kan påvirke vores sind. Vores mission er derfor at hjælpe vores kunder med at fylde deres vægge med fantastisk kunst. Vi har nøje udvalgt et alsidigt produktudvalg. Gør klar til at forvandle dit hjem, så det reflekterer din personlighed, ved hjælp af vores passion og sans for detaljer. Vores produkter produceres i Sverige, men kan leveres verden over.

  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.