Teksturer

Der er specifikke elementer i tilværelsen, der hænger sammen, uanset om fornuften og logikken støtter dem eller ej. Billeder, der behager sanserne, selv om de ikke opfylder nogen æsteLæs meretiske kriterier. Visse fænomener, der opstår, som ikke synes at give mening for det intelligente sind, men som alligevel synes at fungere på en smuk måde. Et af disse mysterier er, hvorfor det menneskelige øje synes at blive tiltrukket og tilfredsstillet af billeder, der er abstrakte og ikke-lineære. Visse mønstre engagerer os, en bestemt farvepalet beroliger vores sanser, eller et bestemt billede kan pludselig give mening for os, selv om det er ude af den aktuelle sammenhæng. Photowall hylder dette ejendommelige menneskelige træk i sin serie af vægmalerier med teksturer. Disse vægmalerier med teksturer kan nemt koordineres med farven på dine vægge eller med det tapet, du vælger. De findes i en række forskellige billeder, der garanterer et uudtømmeligt udvalg til dit hjem. Placér dem i dine arbejdsrum, i dine huler, i dine opholdsrum og endda i dine køkkener, alt efter hvad der passer dig bedst. Kom hjem til et sted, hvor skønhed og afslapning ikke behøver at give mening for at blive fuldt ud værdsat. Tillad dine øjne og dit sind at blive engageret og trøstet af det usædvanlige. Der er ingen regler, når det gælder om at pryde dit hjem med disse unikke teksturer vægmalerier. Bare læn dig tilbage og slap af, og lad dem lette dine bekymringer væk.

Unikke i teksturer vægmalerier

For dem, der var unge og vilde i halvfemserne, hvor grunge-musikkens storhedstid i Seattle, Washington, var på sit højeste, vil intet tjene som en bedre påmindelse end vores " Grunge Wall Painted" og "Grungy Rough Concrete Wall" i vores fine serie af teksturer vægmalerier. De taler om en tid med ungdom og frihed og et liv ubelastet af omsorg. De minder os om de steder, vi har været, og de eventyr, vi har delt. Et gammelt albumcover er måske for bogstaveligt til disse minder, men dette særlige stykke i vores vægmalerier med teksturer vil bringe subtilitet og nuancer til en værdsat tid i vores liv. For den moderne beboer, der ikke kan få nok af det industrielle look, tilbyder Photowall "Vintage Bronze Background" i sin serie af vægmalerier med teksturer. Disse stykker giver en stærk kontrast til ensfarvede farver og vil give dine rekreative rum det ekstra spark, de har brug for, for at forvandle dem fra kedelige til dramatiske. En anden perfekt tilføjelse til din bolig kunne være "Blue Liquid Marble"-stykket. Denne særlige genstand i vores teksturer vægmalerier giver en Picassoagtig følelse. Med sine dristige streger og uortodokse brug af farver kan det give en udefinerbar elegance til din stue eller læsekrog.

Oprivende teksturer vægmalerier

Ikke alt behøver at være sødt og sødt. Nogle gange kan en nøgen vægs stjerne give din bolig lige så meget kick som en væg fyldt med pastelfarver og koordinerede prints. Med dette i tankerne giver Photowall dig "Cracked Concrete Wall". Dette særlige element i vores udvalg af vægmalerier med teksturer giver dit miljø et gotisk og monokromatisk præg, som kan være tiltalende for den mere eventyrlystne byboer. Ikke alene passer dette kunstværk godt til en nøgen, hvid baggrund, men det kan også være et vægstykke placeret lige over din seng. Det giver en rå raffinement, som er svær at formulere. Og for dem, hvis øjne er forelsket i mærkelige, gentagende mønstre, kan designet "Wooden Logs Wall" i vores teksturer vægmalerier være lige noget for dig. Med den måde, hvorpå det trækker øjet og sindet til at finde kongruens og struktur i sin form, er det det perfekte stykke til det barske, komplekse individ. Lad det stå ved siden af din bogsamling i dit private bibliotek eller find et hjem ved siden af din loungestol, og du har det perfekte samtaleobjekt til at starte din aften.

Singulær og særpræget

For dem, der ønsker at tilføje en smule farve til det abstrakte, forener vores "Drift"-design det bedste fra begge verdener. Dette billede, som skildrer de bølgende lag af farvede bølger på en flad overflade, introducerer akvatiske toner såvel som brudte linjer for det kræsne øje. Placer disse stykker i et lyst oplyst rum med en bar væg bagved, og du har den perfekte udsmykning til ethvert opholdsrum. De dæmpede nuancer og hypnotiske mønstre kan slappe af i sindet og berolige dine sanser. Disse stykker, og mange flere i vores udvalg, vidner om sandheden om, at ikke al skønhed er sukker og krydderier og alt det pæne. Nogle gange kan stærke kontraster, gotiske elementer og monokromatiske nuancer være lige så smagfulde og elegante. For den mere kantede og uortodokse bybo er disse stykker de helt rigtige elementer til at give dit hjem den tiltrængte stil. Snup et par af disse teksturer vægmalerier, mens lagerbeholdningen stadig varer.
Produktoplysninger