Rustik

Der er en vis tiltrækningskraft ved ting, der ser gamle og rustikke ud. En vis patina i tekstur giver en genstand en rå og rå elegance. Vores øjne tiltrækkes af det, og vi finder det Læs mereønskværdigt i mange ting. Billeder, der er meget dristige og hårde og ufleksible, men som alligevel charmerer vores sanser. Et af de spørgsmål, der ofte stilles, er, hvorfor det menneskelige øje synes at blive tiltrukket og tilfreds med ting, der er gamle og ødelagte. Visse mønstre engagerer os, en bestemt farvepalet beroliger vores sanser, eller et bestemt billede kan pludselig give mening for os, selv om det er ude af den aktuelle kontekst. Photowall hylder dette ejendommelige menneskelige træk i sin serie af rustikke vægmalerier. Disse rustikke vægmalerier kan nemt koordineres med farven på dine vægge eller med det tapet, du vælger. De findes i en række forskellige billeder, der garanterer et uudtømmeligt udvalg til dit hjem. Placér dem i dine arbejdsrum, i dine huler, i dine opholdsrum og endda i dine køkkener, alt efter hvad der passer dig bedst. Kom hjem til et sted, hvor skønhed og afslapning ikke behøver at give mening for at blive fuldt ud værdsat. Tillad dine øjne og dit sind at blive engageret og trøstet af det usædvanlige. Der er ingen regler, når det gælder om at pryde dit hjem med disse unikke rustikke vægmalerier. Bare læn dig tilbage og slap af, og lad dem lette dine bekymringer væk.

Rustikke vægmalerier

Til dem af jer, der er patriotiske og elsker det gamle røde, hvide og blå. Og som ikke ønsker andet end at have en konstant påmindelse om din hengivenhed til landet og alle de ting, det står for, giver Photowall dig "American World", "Rustic Morning in Texas" og "Rustic Morning in New York" i sin brede samling af rustikke vægmalerier. Disse hjertevarmende billeder minder os om den gode gamle amerikanske livsstil i det frie land og de modiges hjem. For den moderne byboer, der ikke kan få nok af det industrielle look, tilbyder Photowall "Rusty Metal Pan" i sin serie af rustikke vægmalerier. Disse stykker giver en stærk kontrast til ensfarvede farver og vil give dine rekreative rum det ekstra spark, de har brug for, for at forvandle dem fra kedelige til dramatiske. En anden perfekt tilføjelse til din bolig kunne være "Rusty Sweeps"-stykket. Denne særlige genstand i vores rustikke vægmalerier giver en Picassoagtig følelse. Med sine dristige streger og uortodokse brug af farver kan det give en udefinerbar elegance til din stue eller læsekrog.

Skønt i rustikke vægmalerier

Ikke alt behøver at være sødt og sødt. Nogle gange kan en nøgen vægs stjerne give din bolig lige så meget kick som en væg fyldt med pastelfarver og koordinerede prints. Med dette i tankerne giver Photowall dig "Rusty Metal Wall". Dette element i vores udvalg af rustikke vægmalerier giver dit miljø et gotisk og monokromatisk præg, som kan være tiltalende for den mere eventyrlystne byboer. Ikke alene passer dette kunstværk godt til en nøgen, hvid baggrund, men det kan også være et vægstykke placeret lige over din seng. Det giver en rå raffinement, som er svær at formulere. Og for dem, hvis øjne er forelsket i mærkelige, gentagende mønstre, kan designet "Wooden Plank Wall" i vores rustikke vægmalerier være lige noget for dig. Med den måde, hvorpå det trækker øjet og sindet til at finde kongruens og struktur i sin form, er det det perfekte stykke til det barske, komplekse individ. Lad det stå ved siden af din bogsamling i dit private bibliotek eller find et hjem ved siden af din loungestol, og du har det perfekte samtaleobjekt til at starte din aften.

Rå og flosset

For dem, der ønsker at tilføje en smule farve til det abstrakte, gifter vores "Icelandic Stone Wall"-design sig med det bedste fra begge verdener. Dette billede, som viser forskellige lag af rødfarvet sten oven på hinanden, introducerer jordfarver såvel som brudte linjer for det kræsne øje. Placer disse stykker i et lyst oplyst rum med en nøgen væg bagved, og du har den perfekte udsmykning til ethvert opholdsrum. De dristige nuancer og hypnotiske mønstre kan slappe af i sindet og berolige dine sanser. Disse stykker, og mange flere i vores udvalg, vidner om sandheden om, at ikke al skønhed er sukker og krydderier og alt det pæne. Nogle gange kan stærke kontraster, gotiske elementer og monokromatiske nuancer være lige så smagfulde og elegante. For den mere kantede og uortodokse bybo er disse stykker de helt rigtige elementer til at give dit hjem den tiltrængte stil. Snup et par af disse rustikke vægmalerier, mens lagerbeholdningen stadig varer.
Produktoplysninger
  • Viser 1-48 af 48 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.