3D

Mennesker opfatter det rumlige forhold mellem objekter ved blot at se på dem, fordi de har en 3D-opfattelse, en tilstand, der også er kendt under et andet begreb, nemlig dybdeopfattelLæs merese. Dette er også meget vigtigt at tage hensyn til ved indretningen af dit interiør, da det kan inddrage alt fra tekstur til mønstre, der passer til din potentielle og ønskede æstetik. Photowall's førsteklasses udvalg af 3D-vægmalerier fra kategorien mønstre vil give den nødvendige dekorative bredde, højde, længde og dybde, der kræves for at dit arrangement skal skille sig ud.

Værktøjer til 3D-vægmalerier

Størstedelen af os bruger alle eller nogle af følgende øjeninstrumenter til at observere og bevæge os hver dag i 3D, nemlig luftperspektiv, stereoskopisk syn, størrelseskendskab, akkommodation og parallakse. Luftperspektivet vedrører fjerntliggende objekter, der ser ud til at have mindre kontrast end nærliggende objekter, da lyset spredes og fordeles tilfældigt af luften. Derfor er det meget vigtigt at finde det rette lys til et rum, når man anvender 3D-vægmalerier. Stereoskopisk syn er det faktum, at vores to øjne giver lidt adskilte billeder, som f.eks. hvordan et objekt tættere på kan virke mere adskilt end et fjernt objekt. Ved at bruge vores 3D-vægmalerier vil du hurtigt blive opmærksom på disse værktøjer, som vi bruger dagligt, og det vil ikke kun give dig en visuel fornøjelse, men også et indblik i de indviklede detaljer i vores optiske verden og dermed vores syn på kunstnerisk udfoldelse. "Geometric Hipster" kan f.eks. ses ideelt, når man bruger alle de førnævnte metoder.

Første prøveudtagning

Nu er det tid til at tjekke nogle af vores meget særprægede designs, som kan løfte dit personlige område op på et helt andet niveau. "Blue Polygonal" og "Cubes in Frosty Pastel" er to forbløffende kompositioner i sortimentet af 3D-vægmalerier, der skaber en særlig stemning ved at appellere til vores tredimensionelle sans og ved at bruge sin unikke kunstneriske udformning til at give dit hjem eller kontorområde en enorm visuel vægt. Da de kan ombygges til at tjene den ønskede atmosfære i hjemmet, på kontoret eller andre personlige rum, kan du lege rundt og skabe forskellige opsætninger, hvor disse 3D-vægmalerier hjælper og leverer den ønskede kosmetiske ændring. De genkendelige arrangementer af disse motiver vil helt sikkert fremkalde intriger og skabe visuel interesse. Hvis du ønsker noget mere moderne og komplekst, kan du vælge noget som "Colosseum Windows". Dette specifikke 3D-vægmaleri fra Photowall kombinerer f.eks. 3D-oplevelsens tiltrækningskraft med arkitekturens moderne magnetisme. De forskellige farver er også mulige valg, afhængigt af den allerede etablerede, eller snart opnåede, farvebalance i det rum, hvor 3D-vægmaleriet skal opsættes.

Optiske mekanismer til 3D-vægmalerier

Hvis du kan gætte eller er klar over den omtrentlige størrelse af et objekt, kan du også sige nogenlunde, hvor langt væk det er, baseret på hvor stort det ser ud for dig. Dette kaldes størrelseskendskab, som også er vigtigt, når du bruger 3d-vægmalerier, da det kan diktere den kontrast, du etablerer med afstandene mellem dine ornamenter i indretningen, idet du koordinerer ulige proportioner for at skabe et forenende perspektiv. Akkommodation henviser til dit visuelle fokus på et nært eller fjernt objekt, hvorved linserne i dine øjne fysisk ændrer form og bestemmer, hvor langt væk objektet er fra dig selv. Endelig er parallakse, når du bevæger hovedet fra side til side, og nærliggende objekter synes at bevæge sig hurtigere eller stærkere end fjerntliggende objekter. 3D-vægmalerierne i vores arsenal opfylder alle disse kriterier og visuelle faktorer, hvilket gør indretningen af dit rum til en fascinerende rejse ind i den tredimensionelle verden ved at udnytte disse sjældne og smukke motiver, som vi har til dig.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider