Metal

Med nye materialer, en fornyet holdning og mere fleksible anvendelser er metal pludselig flyttet indendørs for at skabe innovative, indviklede og spændende indretninger. Photowalls frLæs mereemragende udvalg af vægmalerier af høj kvalitet i metal vil give dit rum den overflade og den tiltrængte tekstur, som det har brug for. Dette materiales fleksibilitet åbner op for mange muligheder, mens vægmalerier i metal giver holdbarhed og kombinerer funktion, form og skønhed. Der er mange typer og afbildninger af metal til rådighed til visning som vægdekoration. Vælg mellem designs som metalhuller, mønstre, rust og så mange flere. Disse metalvægmalerier kan også ændres, så de passer til eller står i kontrast til din allerede eksisterende indretning, den overordnede æstetik og vigtigst af alt, farveskemaer.

Opgrader med vægmalerier af metal

Uanset om det er til køkkener, stuer, kontorlokaler og endda til soveværelser, er metaller blevet en del af en moderne trend inden for indretning. Vægmalerier i metal giver et solidt statement til designet. Ligesom materialet er vægmalerier i metal alsidige og kan tilpasses enhver form for kommercielt eller privat rum. De varierende former for metaller, der er til stede i denne samling, tilbyder en bred klynge af indretningsideer. Æstetisk set bringer vægmalerier af metal nye tendenser ind og passer godt til enhver form for stil. Disse billeder bringer soliditet til et rum og liver ofte et ellers kedeligt, kedeligt og uinspireret område op. I et hjem kan du f.eks. bruge noget som "The Door Knocker". Dette specifikke vægmaleri i metal ser ikke kun interessant og stilfuldt ud, men har også et design, der kan skabe maksimal visuel effekt. Hvis du ønsker en mere virksomhedspræget atmosfære, kan du vælge en illustration, der er mere kunstnerisk i sin natur, for at fange opmærksomheden hos dem, der ser den. Et vægmaleri i metal som "Pasupati Bridge, back and white" kan gøre det for dig.

Talking about change

Teknologiske forbedringer har gjort metaller til en praktisk løsning for indretningsarkitekter. Der findes nye metalfinishs, designs og overfladebehandlinger, som passer til forskellige arkitektoniske stilarter. Det samme gælder for vægmalerier i metal, hvor en bred palet af billeder kan supplere dit bolig-, virksomheds- eller fritidsområde. Med opfindelsen af nye digitale værktøjer har dekoration fået en dramatisk forbedring af arkitektoniske og indretningsopgaver og endda offentlige steder. Metaloverflader, især i metalvægmalerier, er blevet mere og mere populære til brug som vægbeklædning, søjleafdækninger, rumdelere osv. Metalvægmalerier kan bruges til at give ekstra stabilitet i et rum og skabe et åbent og rummeligt udseende. Tag for eksempel billedet med titlen "Train Transportation", som viser holdbarheden og alsidigheden af det materiale, der er metal. Dette metal vægmaleri kan få ethvert rum i til at virke større og meget mere interessant til at starte med.

Tilføjelige vægmalerier i metal

I betragtning af denne grad af alsidighed er det ikke overraskende, at designere i stigende grad bruger vægmalerier i metal til en række indretningsfunktioner. Specielt i Photowalls store samling af metalvægmalerier er der et omfattende udvalg af tilgængelige farver, nuancer og afbildninger, der besidder et kraftfuldt og interessant udseende. Med den rigtige brug af farver giver vægmalerier i metal en scene, som ingen andre stoffer kan opnå. Stærke motiver i stil med "Old Derelict Oil Tank" kan gøre forskellen i ethvert rum, som du ønsker at pynte op eller genoplive. Ved at bruge metalvægmalerier som f.eks. "Car Engine" vil du skabe et fokuspunkt, der virkelig skiller sig ud. Hvis du er på udkig efter en mere dramatisk kant til din indretning, er "Heart of Nails" måske det rigtige vægmaleri af metal for dig. Det unikke design og de smukke dybe toner ville endda gøre sig godt i en smuk soveværelseindretning.
Produktoplysninger
  • Viser 1-40 af 40 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.