Træer

Intet åbner et rum mere op som et vægmaleri af et træ. Uanset om det er en skov indhyllet i et tæppe af sne eller en grædende pil, der er ridder af et sværd af sollys, er der en følelLæs merese af ærefrygt og ærbødighed, der omgiver et træ. Inviter naturens vogter ind i dit hjem med et tapet, der indfanger essensen af dets enkle skønhed. Inviter åndedragets giver, fuglenes hjem og lysets skaber ind i din midte, så du måske også kan omfavne generøsitetens kraft.

Føl friskheden med Trees vægmalerier

Plante- og blomsterdekoration er på mode. Disse er blevet en vigtig essens i interiøret i mange hjem og virksomheder. Træer og planter har altid været et vigtigt dekorativt element i hjem, erhvervslokaler eller på kontorer. Føl og oplev vinter, forår, sommer og efterår med disse fantastiske vægmalerier fra Photowall. Træer med lyse farver kan bruges som fokuspunkter og kan tiltrække opmærksomhed uanset årstiden. Vægmalerierne kan tilføje stænk og strejf af farve til en monoton indstilling. Vi tror for eksempel, at planter og træer er rent grønne. Men virkeligheden er, at der er mange nuancer af grønt, der ikke findes. Bladene kan variere fra dyb grøn til olivengrøn. Med tilføjelsen af et par dekorative elementer kan de tilføje interesse på en mere levende måde. Træer vægmalerier tilføjer til det overordnede design og hjælper med at skabe det overordnede udseende og foder af rummet. For eksempel tilføjer palmer en tropisk følelse til hoteller og restauranter. De tilføjer også det rette touch til et moderne, minimalistisk kontordesign.

Det gode ved træer og boligindretning

Træer giver et væld af sundhedsmæssige og trivselsmæssige fordele for dem, der arbejder, bor og besøger det indendørs byggede miljø. Gennem årene har eksperter bevist, at træer og planter får os til at føle os bedre tilpas. De har evnen til at fjerne skadelige stoffer fra luften. Træer har også vist sig at kunne reducere kulilteindholdet i indeluften. Derudover påvirker træer den generelle følelse af velvære. De er med til at give en følelse af glæde, ro og lindring af træthed og skaber et genoprettende miljø. Visuel kontakt med naturen mindsker den træthed, der er forbundet med intens koncentration. De kan også forbedre produktiviteten, hvilket er gavnligt på arbejdspladsen. Træer vægmalerier og planter opfylder mange behov i forbindelse med indretning og funktion af en bygning. De koster mindre end dyre kunstværker og langt mindre end byggeomkostningerne ved at bygge nye vægge eller sænke loftet. Vægmalerierne bidrager til så meget mere, idet de forbedrer vores sundhed, sænker vores stress og forbedrer vores hjernefunktion.
Produktoplysninger