Jungle Jive - Tapet - Børneværelse

2420

motiver

Skove og skovområder

De ægte frodige skove på vores forskellige fototapeter bringer så meget skønhed til dit kontor eller hjem. De giver en fornemmelsen af at man kan komme væk fra hverdagens stress, og aLæs meret man kan nyde naturens skønhed indendørs, idet du nyder vores tapeter med skovområdet.

Nåletræsskove

Der er ingen der kan betvivle at en nåleskov er smuk. Dog er der så mange mennesker der bor i byen, og som ikke har mulighed for ofte at tage ud i skoven og nyde den. Derfor er det en fantastisk ide at placere et af vores imponerende tapeter i dit hjem eller på dit kontor. Eller du vil måske skabe en hel skov eller et skovområde, ved at dekorere adskillelige rum med forskellige scener fra nåletræsskove. De skaber så meget smuk drama og elegance til et rum. Vores fototapet med navnet Sunbeam through Trees, er så frodig og fredfuld. Det vil være så smukt at vågne op til om morgenen, det er helt sikkert. Og der er virkelig mange andre tapeter at vælge imellem. For dem der elsker blomster, vil visse skovscener med blomster helt sikkert få dig til at undres. Dette kan for eksempel ses med fototapetet med navnet, Beautiful Bluebells. Jungle//Regnskov Der er ikke mange af os der er i stand til at rejse til en regnskov eller jungle, så et fototapet er en vidunderlig måde at opfylde din længsel efter at rejse til sådant et smukt, eksotisk sted. Du kan nyde det eksotiske sceneri hver dag, ved at vælge et fototapet med en fantastisk jungle eller regnskov, til dit private sted. Waterfall Fantasy tager dig virkelig til et stille sted i verden, helt på egen hånd, hvor du vil se vandfald, smukke blomstrende træer med lilla farver, dejlige fugle der flyver rundt og anden smuk vegetation. Det er perfekt til et soveværelse, kontor, køkken, gæsteværelse eller til stuen. Det værk som ganske enkelt hedder Jungle, er meget farverigt med solskin, elefanter, papegøjer og andre eksotiske skabninger, som vil røre dit hjerte når du undres over deres skønhed.

Grene

Hvis du leder efter tapeter med grene, så vi har helt sikkert mange forskellige som du kan vælge blandt. Birch Grove Night Sepia er en flot, simpelt præsentation af dejlige, blide farver på en mørkegrå baggrund. Bohemian Birds Beige er helt klart et dejligt valg for dem der elsker fugle og grene. Grenene i dette mesterværk er designet i hvidt, med fugle designet i beige. Fuglene har et look som med vandfarve maling. Dette værk vil gøre ethvert rum både smukt og pudsigt på samme tid, med en underforstået elegance.

Løvtræ

Hvis du leder efter noget inden for kategorien af løvtræ, så er der så mange utrolige tapetvalg at vælge mellem, som har helt deres eget udtryk og skønhed. Pearl Rays of Sunlight er et værk der virkelig har en majestisk følelse. Du kan næsten mærke solens varme på dit ansigt, idet du står foran dette smukke fototapet. Gold Trees in Park bringer sin egen skønhed til dit sted, med skønheden fra de gyldne efterårstoner og den storslåede følelse af træerne med deres udstrakte grene. Woodland Autumn Water er et fototapet der viser en strøm, skønne træer, og et smukt vandfald i strømmen. Det er åndeløst, og får dig til at ønske at du var der personligt.

Birketræ

Birketræer har den skønne hvide bark, står høje og stolte, har små, delikate blade og har deres helt egen skønhed. I denne kategori er der mange forskellige scener med birketræer, i forskellige sæsoner og som skaber forskellige sindsstemninger. Snow-Covered Silver Birches skaber en flot vinterscene, hvis du elsker sne og træer der er dækket med sne. Dette er fantastisk for dem der elsker sne, men som ikke får meget af det i det område de normalt bor i. Birch Path er et dejligt fototapet med en landlig atmosfære, som får dig til at ønske at gå en tur ned af stien, som ser ud til at blive skabt i dette maleri der minder om et vandfarve billede.

Bambus

Nyd de mange forskellige typer af bambus med fototapeter som vi fører. Vores fototapet med navnet Bamboo Illustration, er fantastisk for et område du ønsker skal have et afslappende, moderne og minimalistisk udseende. Bamboo Forest er en elskelig vibrerende grøn sund bambus, med strejf af den blå himmel der kommer frem mellem den tykke bambusskov. Dette vil passe perfekt ind i en naturlig indretning med beige, grå eller hvide vægge. Uanset hvilken af vores fantastiske bambus scenarier du vælger, vil det bringe en ægte følelse af fred til sjælen.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.