Blade

Bladene er videnskabeligt defineret som det integrerede sideled af den vaskulære plantes stamme. De er normalt hævet over jorden og er den vigtigste del af planten, der opfanger sollyLæs mereset og fremmer fotosyntesen. Det væv, der er ansvarligt for at absorbere sollyset, kaldes mesofyl og findes normalt på den øverste del af bladet. Men nogle blade, som f.eks. eukalyptusblade, har deres mesofyl på begge sider. Photowall hylder dette nyttige og smukke naturvidunder med sin egen serie af Photowall-vægmalerier med blade. Disse billeder viser blade i alle former og størrelser, der hænger på alle tænkelige planter. Hæng et par af disse vægmalerier med blade op i din stue, og forvandl rummet til en virtuel have eller et drivhus. Føl naturens friskhed og frodighed med disse fantastiske vægmalerier med blade omkring dig. Din familie og dine venner vil sætte pris på, at du fylder dit hjem med disse vægmalerier med blade, og de vil finde stadig mere fantasifulde måder at opholde sig i din stue på. Du kan også placere disse vægmalerier med blade i dine fritidsrum for yderligere at forbedre atmosfæren af ro og øge den sjove faktor i dette rum. Disse vægmalerier med blade vil blive et hit i dit hjem.

Fuldt med blade vægmalerier

Men blade er ikke bare et uundværligt vedhæng på en plante eller et træ. De kan også tjene som et symbol på vækst og nyt liv. Ligeledes kan bladfaldet i løbet af efteråret symbolisere afslutningen på tingene og kan fylde os med melankolske og nostalgiske følelser. Selv digtere, spillemænd og skribenter er blevet inspireret til at udføre deres største værker med billedet af blade, der falder af et træ. Photowall giver dig noget at tænke over med "Jungle Friends", "Greenery Drape" og "Tropical" i sin fantastiske samling af vægmalerier med blade. Disse billeder skildrer de mere almindelige scenarier, hvor vi kan se blade i naturen. Hæng et par af disse vægmalerier med blade op i dine opholdsområder for at give rummet en træagtig og naturlig atmosfære. Farven grøn vil hjælpe dig med at slappe af og kan berolige dig med alle dine bekymringer for dagen. Sæt dig med et glas limonade på din yndlings chaiselong og lad dig blot fortabe dig i den fredelige og rolige skønhed af disse vægmalerier med blade. Sæt noget musik på for at fuldende fantasien om at være i de dybe skove.

Naturligt i blade vægmalerier

Mange væsner i naturen er afhængige af blade for at beskytte og ernære sig. En larve spiser blade, indtil den er i stand til at gå ind i sin puppe og bryde fri for at blive en smuk sommerfugl. Dyr, der bruger beskyttende camouflage som en form for forsvar, vil ofte tage form af et blad for at skjule sig for deres naturlige rovdyr. Hvis bladet er stort nok, vil selv mennesker søge ly under det i regnvejrsperioder. I militæret er en af de færdigheder, som soldaterne lærer om overlevelse i skoven, at samle det vand, der har samlet sig på flere blade, så de har nok at drikke. Photowall giver dig endnu mere at elske med "Jungle Animals-Olive", "Tropical Birds" og "Fairy Garden" i sin vidunderlige samling af vægmalerier med blade. Disse billeder viser ikke kun bladene, men også de dyr, der er afhængige af dem for at overleve. Placér et par af disse pragtfulde vægmalerier med blade oven på din seng i dit soveværelse, og føl dig som om du falder i søvn i hjertet af junglen, omgivet af løv og frodig vegetation. Disse vægmalerier med blade vil give dig den bedste søvn, du nogensinde har haft i lang tid.

Lush og frugtbar

Den store klassiske komponist, Ludwig Von Beethoven, var døv og stum ved fødslen. Derfor er det et mirakel, at han på trods af disse begrænsninger var i stand til at skabe nogle af de smukkeste symfonier og melodiske stykker i musikken. Det siges, at han sad i timevis i skoven og kiggede på bladernes bevægelser, når de faldt ned fra træerne. Netop deres bevægelse er det, der inspirerede ham til at skabe de mesterværker, som vi nyder i dag. Photowall søger også at inspirere dig med "Hanging Palm Leaves-Beige-Green", "Bamboo Greenery" og "Tropical Leaves and Flowers" i sin fine serie af vægmalerier med blade. Disse billeder viser de mere robuste og frodige facetter af denne ædle del af planten. Placer disse vægmalerier med blade strategisk i dine gange for at give rummet en følelse af frisk skovlandskab efter regnen. Du vil gøre pligten til at bevæge sig fra rum til rum til en øvelse i at se skønhed efter skønhed. Lad disse vidunderlige vægmalerier med blade bringe Moder Natur ind på væggene i din fine bybolig. Friskhed og frodighed vil leve i dit hjem med disse vægmalerier med blade.
Produktoplysninger