Planter og blomster

Vægmalerier med planter og blomster er, ligesom i virkeligheden, naturens måde at oplyse den umiddelbare verden omkring os på. Vores førsteklasses billeder bringer glæden og livsglædeLæs meren fra urtescenen ind i dine hjem og kontorlokaler, så alle i din nærhed kan nyde den. Næsten overalt, hvor man kigger hen i moderne dekorativt design i disse dage, er der planter og blomster med i herlig overflod, fordi grønt er in igen. Omgivet af disse fantastiske visuelle påmindelser om vores smukke jord i autentisk og trykt form vil du føle dig tættere på floraens enorme omfang og dermed genoplive ikke blot dit område, men også din ånd.

Botanik som et håndværk

Vores kategori Botanisk kunst har forunderlige prøveudgaver, udført i forskellige former for fantasifulde illustrationer. Hver enkelt håndplukket fra de mest udvalgte og unikke designs, vil disse stykker bringe friskhed og livlighed ind i dit valgte personlige rum. Disse vægmalerier med planter og blomster, der ser elegante og samtidig er fulde af liv, er et garanteret hit hos dig og dine gæster. Morning Mist er et af de udsøgte elementer, der kan bringe et frisk pust ind i et soveværelse, en indbydende bølge til en gang eller en revitaliserende ændring af atmosfæren i et kontor. Den rene og rene sammensætning forynger visuelt, mens de blå og grønne nuancer fremkalder en følelse af genopfriskning.

Planter og blomster vægmalerier

Brug af vores pragtfulde planter & blomster vægmalerier som en udsmykning vil helt sikkert passe til dit valg af generel æstetik. Blomsterarrangementer er en af de store underkategorier, som du kan bladre igennem, hvilket gør det mere bekvemt og nemmere for dig at vælge fra vores meget store og blandede sortiment, hvor du kan vælge mellem både buketter og enkeltblomster. Drømme af mælkebøtte kan være en smuk pynt på f.eks. et børneværelse, der viser blomstens såkaldte buketter eller mere kærligt kendt som mælkebøtte faldskærme, der flyver i vinden med solen i ryggen. Det vil opmuntre børnene til ikke blot at nyde det smukke vægmaleri med planter og blomster, men også til at udforske naturen og det botaniske miljø. Zen Spa Orchid er endnu et af de femstjernede vægmalerier med planter og blomster, som kan løfte stemningen ved at kombinere smukke frodige blomster med vandets rolige fortjeneste.

Spring op

Fra anemoner til vilde blomster, vores planter & blomster vægmalerier har alle de typer buske, som din indretning har brug for. Den femstjernede opmærksomhed på detaljerne vil sikre, at du finder noget nyt hver gang du kigger på de strålende lærreder. Disse er ikke kun begrænset til ægte fotografier, men også kunstneriske fortolkninger af den botaniske verden, såsom Vilde valmuer af Claude Monet, et fascinerende kunstværk, der løfter ethvert rum til et rum med raffinement og klasse. Spring River Path bringer ligeledes et strejf af mystik og eventyrlyst med sig og giver det rum eller den plads, du indretter, et poetisk billede.

Planter og blomster vægmalerier i dele

Forskellige dele af blomster kan være et ganske fængende tema, hvis du skal pynte et bestemt område, sted eller rum op. Vælg mellem blomster, knopper, blade, kronblade, frø, stilke, torne, kviste og grene. Leaves Lights er et vidunderligt stemningsfuldt element med en cool bokeh-effekt tilmed. Dette vægmaleri med planter og blomster er dog ikke kun begrænset til blomster, der er også mange træscener. Maple Canopy er et fint eksempel på sidstnævnte, der udtrykker efterårets majestæt og sindsro på en smart, men nedtonet måde. Hvis du er mere til en mere solrig stemning, er Sunset Beach temmelig selvforklarende i sit navn, men ikke desto mindre et andet meget levedygtigt valg af vægmalerier med planter og blomster. Alle disse komponenter kan naturligvis justeres og tilpasses til dine individuelle ønsker og smag.
Produktoplysninger